Home Promo 15 godina OTP Lizinga

15 godina OTP Lizinga

by bifadmin

Pouzdanost, fleksibilnost i efikasnost – to su osobine koje već deceniju i po krase kompaniju OTP Lizing, člana OTP grupe, koja pruža kvalitetne finansijske usluge za skoro 14,5 miliona klijenata u devet zemalja centralne Evrope.

Slaveći 15 godina postojanja, OTP Lizing s ponosom ističe da je svojom posvećenošću zadovoljenju tržišnih potreba i jasnom upravljačkom politikom, kompanija i u kriznim godinama uspevala da održi kontinuiranu profitabilnost, i na taj način bude pouzdan partner za preko 2000 svojih klijenta.

Desetogodišnja saradnja sa brendom Mercedes-Benz, kao i drugim renomiranim brendovima kao što je Hyundai i Harley Davidson govore u prilog kvalitetu i pozitivnoj reputaciji.

Silvana Tričković, Predsednik Izvršnog odbora kompanije, naglašava da zaključno sa oktobrom mesecom 2018. godine OTP Lizing beleži rast u odnosu na isti period prethodne godine po svim bitnim parametrima poslovanja.

Profit pre oporezivanja veći je za 90%, ukupni prihodi veći su za 33 %, a ukupni plasmani su 17% veći nego u istom periodu prethodne godine.
Ukupan portfolio je 16,7% veći nego u istom periodu prethodne godine.

Pročitajte i ovo...