Home VestiEkonomija Beograd kao cloud prestonica regiona

Beograd kao cloud prestonica regiona

by bifadmin

Coming-ova Cloud platforma koja omogućava optimizaciju poslovnih operacija, unapređenje mobilnosti, bezbednosti i kontinuiteta poslovanja kombinujući on-premise i Cloud rešenja, je vodeća enterprise Cloud platforma u regionu kao jedina sa VMware Cloud Verified statusom, dok je Coming jedini tim sa ovim priznanjem u regionu i šire.

„Kompanije kojima pružamo usluge su sve više svesne da posedovanje i upravljanje sopstvenim data centrima više ne predstavlja kompetetivnu prednost“, kaže Nebojša Ilić, direktor IT infrastrukturnih i Cloud servisa u Coming-u za globalni IT portal CIO.com. On pojašnjava i zašto je Coming Cloud jednako pogodan za IT administratore, developere i DevOps inženjere. Kao značajan događaj na polju razvoja Cloud usluga ovu vest su preneli i PC Press, regionalni portal iRT Adria i mnogi drugi.

“Coming Cloud korisnici profitiraju jer za poslovanje koriste najbolju enterprise cloud platformu u regionu”, naveo je Ilić u intervjuu. Kako je moguće optimizovati i zaštititi poslovanje upotrebom naprednih Cloud tehnologija moguće je saznati i na 16. COMING IT konferenciji, najvećem Cloud skupu u Beogradu, koja će se održati 03.10.2019. u hotelu Crowne Plaza. Više informacija o konferenciji je dostupno na COMING konferencijskom sajtu.

Pročitajte i ovo...