Home Promo Od lajkova je važnije kako je sadržina primljena

Od lajkova je važnije kako je sadržina primljena

by bifadmin

Kod marketinga uticaja nisu bitni samo lajkovi, bitnije je da sadržina na smisaoni način bude prihvaćena od strane publike. Pri tom Maddie Raedts, osnivač i glavna kreativna direktorka u agenciji za marketing uticaja IMA, robnim markama savetuje da na svim platformama budu autentične.

„Pod autentičnošću mislim pre svega na to da se influenserima, sa kojima robne marke sarađuju, dozvoli da se sa svojim ciljnim grupama povežu na način koji je za njih najadekvatniji. Važno je da je sadržina pripremljena i objavljena tako da odgovara platformi, u suprotnom mogu i posledice biti negativne, kako za robnu marku, tako i za influensera“, kaže Raedts, jedan od ključnih govornika 21. konferencije medijskih trendova SEMPL, koja se održava u četvrtak i petak, 28. i 29. novembra u Portorožu.

Više od 1.300 učesnika ovogodišnje konferencije SEMPL na nastupu Maddie Raedts moći će da sazna koliko marketing utiče, šta je odgovarajuće za svaku robnu marku, koje platforme su najadekvatnije za kampanje marketinga uticaja, odnosno koje su možda nedovoljno obuhvaćene strategijama komunikacije. Na primerima dobre prakse robnih marki kao što su Under Armour, Booking.com, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Revolve, Daniel Wellington i drugih odaće nam trikove pomoću kojih kampanja marketinga uticaja može biti uspešnija i koje parametre za merenje uspešnosti marketinga uticaja treba koristiti.

Pročitajte i ovo...