/ Promo / Milenijum osiguranje sponzoriše vaterpolo klub Zemun
BiF Analize Čitajte B&F online

Milenijum osiguranje sponzoriše vaterpolo klub Zemun

This post has already been read 210 times!

Ljubiša Veljković, predsednik Izvršnog odbora Milenijum osiguranja i Petar Đukić, predsednik Vaterpolo kluba Zemun, potpisali su ugovor o sponzorstvu u trajanju od godinu dana. Na ovaj način Milenijum osiguranje pružIće dodatnu podršku Vatrepolo klubu Zemun, koji se ove sezone plasirao u prestižno takmičenje u kome će odmeriti snage sa naboljim timovima Jadranske A2 lige.
„Ponosan sam što smo od ove godine imali priliku da ostvarimo saradnju sa Vaterpolo klubom  Zemun, koji je u prethodnom periodu ostvario značajan uspeh plasirajućI se u Jadransku A2 ligu. Na ovaj način ujedno pokrećemo i razvitak novih vaterpolo nada Srbije. Vaterpolo je, dokazano, jedan od najpopularnijih i najtrofejnijih sportova kod nas. Zato nam je veoma drago što imamo priliku da sponzorišemo jedan ovako mlad i perspektivan tim” – izjavio je Ljubiša Veljković, predsednik IO Milenijum osiguranja.
Milenijum osiguranje se tokom 27 godina svog poslovanja na tržIštu Srbije dokazalo kao kompanija koja ulaže u projekte korporativne društvene odgovornosti i pomaže razvoj zajednice u kojoj posluje. Prethodni period obeležio je snažan fokus na podršku projektima koji promovišu zdravo i odgovorno življenje.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close