Home Promo Mladi talenti dobili šansu da uče od najboljih

Mladi talenti dobili šansu da uče od najboljih

by bifadmin

Kao ekskluzivni partner fudbalskog kluba Mančester junajted, Eurobank je dovela u Srbiju jednu od najprestižnijih škola fudbala i omogućila polaznicima da u periodu od 16. do 20. septembra uče od najboljih i steknu praktična i teorijska znanja.

Povodom zvaničnog početka Mančester junajted škole fudbala u Srbiji, Eurobank je ugostila Glavnog trenera Mančester junajted škole fudbala, Robina van der Lana (Robin van der Laan) i fudbalsku legendu sa Old Traforda, Vesa Brauna (Wes Brown). Jedinstvenu priliku da znanje stiču u svetski priznatoj školi fudbala dobili su mladi talenti iz cele zemlje, uzrasta 11 godina, ali i treneri koji će svoje znanje nastaviti da prenose na generacije koje tek dolaze. Pored mladih profesionalnih sportista, ovo iskustvo omogućeno je i deci zaposlenih, deci klijenata Eurobanke, deci partnera, kao i štićenicima domova za decu bez roditeljskog staranja i SOS Dečijeg sela Kraljevo i Dečijeg sela Sremska Kamenica, imajući u vidu da  društvena odgovornost predstavlja jednu od glavnih vrednosti oba partnera – Eurobank i Mančester junajteda.

„Eurobank i Mančester junajted, jedan od najuspešnijih evropskih fudbalskih klubova i najpopularnijih svetskih brendova, od 2014. godine sarađuju na projektu izdavanja kobrendiranih platnih kartica koje korisnicima omogućavaju jedinstvene pogodnosti. Čast nam je i zadovoljstvo što smo našoj deci omogućili da treniraju sa najboljima i tako steknu vrhunsko fudbalsko znanje i iskustvo.“ – istakla je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank.

Ves Braun, (Wes Brown) Mančester legenda i bivši akademac ove škole izrazio je zadovoljstvo što se zahvaljujući saradnji Eurobank i Mančester junajteda ponovo nalazi u poseti Srbiji. “Kao polaznik Mančester junajted škole, izuzetno sam srećan što deca u Srbiji imaju priliku da učestvuju u ovom programu treninga koji pruža jedinstveno iskustvo. Veliko mi je zadovoljstvo što sam ovde i zahvalan sam Eurobanci što je dovela Mančester junajted školu u Srbiju.“
„Cilj Mančester junajted škole fudbala je da inspiriše sve učesnike da uživaju u procesu učenja, igranja i treniranja fudbala na „Mančester junajted način”. Veoma smo ponosni što je ova škola fudbala organizovana u Srbiji, imajući u vidu da je na ovaj način talentovanim mladim igračima i trenerima pružena prilika da uče od naših najiskusnijih trenera, kao i legende kluba.” – izjavio je Glavni trener Mančester junajted škole fudbala, Robin van der Lan.
Poslednji dan škole fudbala biće obeležen revijalnom utakmicom koju će mladi talenti, polaznici ove škole odigrati sa svojim vršnjacima iz fudbalskog kluba Crvena Zvezda.
Eurobank i Mančester junajted već pet godina svojom saradnjom omogućavaju korisnicima kobrendiranih platnih kartica širok spektar pogodnosti – plaćanje robe i usluga i podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu, beskontaktne transakcije, mogućnost plaćanja preko interneta, kao i plaćanje na 3, 6, 9 ili 12 rata.

Pročitajte i ovo...