Home Promo Corporate Innovation Conference 2019.

Corporate Innovation Conference 2019.

by bifadmin

Najveći događaj u regionu posvećen korporativnim inovacijama, koji ICT Hub organizuje po drugi put – Corporate Innovation Conference – održaće se 22. oktobra 2019. u prostoru Belexpocentra (Beograd).
Glavna tema ovogodišnje konferencije će biti „Potraga za novim poslovnim modelima“. Kroz predavanja, panel diskusiju i predstavljanje studija slučaja, baviće se jednim od najvažnijih pitanja na koje kompanije danas pokušavaju da odgovore – „Koji poslovni modeli će učiniti da kompanija (p)ostane relevantna u budućnosti?“.
Posetioci konferencije će imati prilike da čuju globalne osvrte na temu, predstavljene od strane korporativnih lidera i praktičara u oblasti inoviranja, a poseban segment će biti posvećen primerima kompanija koje uspešno inoviraju u Srbiji i okruženju i koje traže nove poslovne modele kao odgovor na sve veća očekivanja korisnika i promenljivo poslovno okruženje.
„Kompanije koje budu opstajale u budućnosti, opstajaće prevashodno zato što će razumeti načine na koje treba da rukovode inovacijama, da raspolažu resursima – materijalnim i nematerijalnim – i da primenjuju aktuelne inovacione prakse. Isto tako, bitno je da imaju zacrtan cilj i viziju, jer će samo apsolutna posvećenost tom cilju obezbediti dovoljno jak motiv za neprekidnu borbu na tržištu i stvarati stalnu potrebu za usavršavanjem i osavremenjivanjem poslovnog modela.“, izjavio je Kosta Andrić, izvršni direktor ICT Hub-a.
ICT Hub nastavlja da jača i lokalnu startap scenu, pa će tako sastavni deo konferencije ponovo  biti EXPO zona, koja će pored hardverskih, obuhvatiti i softverske inovacije.
Više informacija o konferenciji možete pronaći na zvaničnoj internet stranici https://corporateinnovation.rs/
Corporate Innovation Conference organizuje ICT Hub, pod pokroviteljstvom Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije i Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Pročitajte i ovo...