Home VestiEkonomija Lansirana nova besplatna aplikacija za mobilne telefone namenjena korisnicima u oblasti finansija i računovodstva

Lansirana nova besplatna aplikacija za mobilne telefone namenjena korisnicima u oblasti finansija i računovodstva

by bifadmin

Kreston MDM, društvo za reviziju, poreski i računovodstveni konsalting, lansiralo je besplatnu mobilnu aplikaciju za profesionalce u ovoj oblasti. Aplikacija za mobilne telefone Kreston MDM BiznisINFO razvijena je u partnerstvu sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD), sa ciljem da na jednom mestu objedini sve informacije važne za efikasnije poslovanje.

Korisnici će kroz ovu aplikaciju biti u mogućnosti da koriste informator iz oblasti poreza i računovodstva, kalkulator zarada, kalendar poreza, te da se informišu o pregledu poreskog sistema u Srbiji, kao i da koriste posebnu alatku – POPDV asistent. Aplikacija koja prati poslednje novitete u profesiji, kreirana je sa ciljem da korisnicima omogući usluge koje su transparentne, jednostavne za upotrebu, aktuelne i u skladu sa svim promenama u praksi i regulativi.

„Prioritet prilikom izrade Kreston MDM BiznisINFO aplikacije nam je bio pružanje svih neophodnih informacija profesionalcima u oblasti finansija i računovodstva. Instaliranjem na svoj telefon jednim klikom dobijaju pristup poreskim i računovodstvenim vestima kao i mnogim praktičnim alatkama za svakodnevno savetovanje. Veoma smo ponosni na ovu platformu i trudićemo se da u budućnosti nastavimo sa njenim stalnim unapređivanjem“, istakla je Jelena Mihić Munjić, direktorka Kreston MDM.
Mobilna aplikacija je dostupna u verziji za Android i IOS, a kako bi mogli da je koriste domaće, ali i strane kompanije i investitori koji posluju u Srbiji ona je dvojezična, na srpskom i engleskom jeziku. Svi koji žele da imaju najvažnije informacije korisne za poslovanje na jednom mestu mogu pronaći aplikaciju na Google Play ili App store platformi i skinuti je potpuno besplatno.
Kreston MDM želi da kroz inovacije na tržištu, i to putem ove jedinstvene platforme omogući zainteresovanim stranama (računovođama, direktorima finansija, osnivačima) da se praktično, pravovremeno i precizno informišu, izvrše hitne procene, efikasno planiraju i stalno budu u toku sa promenama koje utiču na njihovo poslovanje.

Pročitajte i ovo...