Home Promo Štampajte Canonovim štampačima nove generacije s kertridžima MegaTank

Štampajte Canonovim štampačima nove generacije s kertridžima MegaTank

by bifadmin

Canon Europe najavljuje proširenje svoje ponude štampača u boji sa dopunjivim kertridžima i predstavlja dva nova štampača koji su namenjeni masovnom štampanju fotografija: modelom „tri u jednom“PIXMA G640 i jednofunkcijskim uređajem PIXMA G540. Uz glavu štampača FINE i komplet od šest mastila utemeljenih na boji ChromaLife 100 ti modeli nude jasnu štampu živih boja koju će obožavati svi ljubitelji fotografija. U kombinaciji s kertridžima sa mastilom MegaTank koje omogućavaju masovno štampanje, jednostavno održavanje i poboljšanu podršku za medije, to je savršeno rešenje za firme koje pružaju usluge štampanja fotografija i masovno štampaju.

Precizno štampanje visokog kvaliteta na svakoj površini

Nudeći firmama za štampanje fotografija prednost pred konkurentima, PIXMA G640 i G540 koriste šest mastila utemeljenih na bojama, uključujući dve nove specijalizovane boje, crvenu i sivu, za širi raspon boja. Time su moguća jača osenčana područja i bogatije boje kao i živopisnije fotografije jačeg kontrasta. Oba modela koriste tehnologiju štampanja glave FINE za napredan kvalitet štampanja kod koga se smanjuje mogućnost zrnastog otiska i dobijaju bogate boje.

Sa smanjenim pomakom boja na raznim vrstama medija, od dvostranih matiranih medija do uobičajenog sjajnog i polusjajnog papira, korisnicima se garantuje dosledno štampanje visokog kvaliteta na svim površinama. Ljubitelji fotografije koji žele da oslobode svoju kreativnost mogu štampati fotografije bez granica dimenzija do A4 i mogu da biraju između raznih vrsta medija, kao što su Canonov magnetski fotopapir za personalizaciju magneta za frižider ili fotopapir koji se može višekratno lepiti za ulepšavanje zidova.

Masovno štampanje fotografija

Namenjeni zadovoljavanju potreba za masovnim štampanjem u komercijalnim okruženjima pružanja usluga štampanja fotografija, Canonovi najnoviji inject štampači imaju kertridž sa mastilom MegaTank kojima se može štampati neverovatno puno stranica. Jednim kompletom ketridža može se odštampati oko 3800 fotografija dimenzija 4×6, što znači manje ponovnog punjenja kertridža, kraće vreme nedostupnosti i smanjene troškove, pa firme mogu bezbrižno štampati . U kombinaciji sa mogućnošću štampanja fotografije dimenzija 4×6 za manje od 47 sekundi i zadnjom ulaznom fiokom sa 100 listova za neprekinuto štampanje, ti modeli povećavaju produktivnost, što je ključno firmama koje se suočavaju sa smanjenim brojem poseta korisnika i moraju zadovoljiti zahtev za velikom količinom štampanja.

Jednostavni za korišćenje i održavanje

Uz korisne dodatke kao što su glava štampača FINE koju može da zameni sam korisnik i kertridž za održavanje, PIXMA G640 i G540 olakšavaju korisnicima da sami upravljaju uređajem i skrate vreme nedostupnosti. Kertridži sa mastilom MegaTank štede vreme i trud jer imaju jednostavnu raspršivač u obliku ključa koja sprečava greške i zahteva minimalan trud pri ponovnom punjenju.

Dizajnirani za maksimlanu efikasnost, ti štampači automatski štede energiju praktičnim automatskim uključivanjem/isključivanjem, dok dvoredni LCD ekran pojednostavljuje upravljanje podešavanjima i zadacima štampača. Canon PIXMA G640 i G540 nude mogućnost povezivanja putem Wi-Fija, pa ljubitelji fotografije mogu bežično povezati računare, fotoaparate i pametne uređaje kako bi štampali omiljene slike direktno putem aplikacija Canon PRINT App, Mopria for Android ili Apple AirPrint i tako uživali u jednostavnom iskustvu štampanja.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar