Home Promo ADATA će 5. avgusta uživo strimovati predstavljanje proizvoda“Xtreme Innovation”

ADATA će 5. avgusta uživo strimovati predstavljanje proizvoda“Xtreme Innovation”

by bifadmin

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, proizvoda s NAND flashom, dodataka za mobilne uređaje, proizvoda za gejmere, električnih motora i rešenja za industriju, na svom predstavljanju proizvoda “Xtreme Innovation” predstaviće celi niz novih proizvoda.

Internet događaj zakazan je za 5. avgust 2021. u 17h po srednjeevropskom vremenu, a biće predstavljeni najnoviji proizvodi i rešenja robnih marki ADATA i XPG, uključujući SSD-ove, DRAM module, memorijske kartice, kao i PC komponente i sisteme. Događaj će voditi XPG-ova Mera i podudara se sa obeležavanjem dvadesetogodišnjice postojanja ADATA-e koja će se slaviti tokom 2021.

Ambasadorka robne marke XPG MERA – prvi put kao voditeljka

Mera je protagonistkinja priče robne marke XPG i ona predstavlja sve igrače kroz otpornost u odgovaranju na izazove i postizanje revolucionarnih rezultata. MERA je omiljena kod fanova širom sveta i postala je žarišna tačka robne marke XPG. Budite svedoci njenog prvog nastupa u svojstvu voditeljke na ADATA-inom livestream-u predstavljanja proizvoda.

Gledajte direktan prenos događaja i osvojite sjajne nagrade

Gledajte 5. avgusta prenos događaja na YouTube-u da biste videli najnovije proizvode robnih marki ADATA i XPG. Tokom strima napišite komentar u delu sa komentarima i uđite u izbor za osvajanje SSD-a, DRAM modula ili prenosnog računara XPG.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar