Home Promo Počela isplata stambenih kredita za mlade

Počela isplata stambenih kredita za mlade

by bifadmin

NLB Banka i Komercijalna banka počele su isplatu stambenih kredita u okviru akcije Prava prilika da živiš po svom, tokom koje će prvih 300 mladih koji do kraja ove godine podnesu zahtev i do kraja februara naredne godine realizuju stambeni kredit nagraditi sa po 30.000 dinara poklona za useljenje.

Ova akcija deo je šire regionalne inicijative NLB Grupe, koja za cilj ima da podrži mlade da reše stambeno pitanje i motiviše ih da svoje živote nastave da grade u našem regionu. Jedan od njenih prvih učesnika u Srbiji je Nikola Maksimović iz Beograda, dvadesetosmogodišnji programer u mBrainTrain, inovativnoj tehnološkoj kompaniji koja je među prvim u svetu počela da se bavi razvojem mobilnih uređaja za merenje moždane aktivnosti.

„Nikola je primer osobe koja, radeći inovativan i pionirski posao, neprekidno pomera granice i unapređuje naše okruženje. On i drugi mladi ljudi poput njega su stub održive budućnosti našeg regiona. Želimo da podržimo njegovu odluku da nastavi da živi i kreira pozitivne promene baš na ovoj tački na mapi, koja je za sve nas dom. Danas smo to i učinili – ulažući u njegovu, zapravo smo napravili veliki ulog za bolju budućnost svakoga od nas“, istakao je Vlastimir Vuković, predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke.

Prava prilika da živiš po svom namenjena je mladima do 40 godina i obuhvata sve modele stambenih kredita iz bogate ponude NLB Banke i Komercijalne banke – sa i bez osiguranja kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita, uz najmanje 10 odsto učešća za kupovinu prve nekretnine, punu podršku zaposlenih u obe banke i rekordno brzu realizaciju.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar