Home Некатегоризовано Endava osvojila Grand Pri za Srbiju na Employer Brand Awards Adria festivalu

Endava osvojila Grand Pri za Srbiju na Employer Brand Awards Adria festivalu

by bifadmin

Prvi regionalni festival koji promoviše dobre employer branding prakse Best Employer Brand Awards Adria održan je u Zagrebu u organizaciji Career centra. Nagrade za najbolje rezultate u pogledu zadovoljstva zaposlenih, a koje u širem kontekstu zovemo upravljanje brendom poslodavca, dodeljene su kompanijama iz osam zemalja iz okruženja. Na tržištu Srbije najviše se istakla Endava, koja je osvojila Grand Pri u nacionalnoj kategoriji.

Ova nagrada se dodeljuje za sveobuhvatnu implementaciju employer brand strategije, internu i eksternu komunikaciju, kreativnost rešenja, kvalitet kampanja, inovativnost i postignute rezultate u prethodnoj godini. Endava je imala najbolji ukupan rezultat u svim kategorijama u kojima se takmičila, a koje se odnose na interne inicijative okrenute zaposlenima, kao i događaje koje je kompanija organizovala a imali su za cilj deljenje znanja sa IT zajednicom u Srbiji i regionu

“Naš najvažniji interni cilj je progres naših zaposlenih. Zbog toga kontinuirano ulažemo u njihov lični i karijerni razvoj, osnažujemo interne i eksterne zajednice i podržavamo jedni druge kroz razvijenu kulturu međusobnog deljenja znanja. Kao rezultat toga, već godinama unazad imamo afirmativnu statistiku koja pokazuje da se svaka treća osoba u kompaniji pridružila našem timu preko preporuka zaposlenih koji već rade u Endavi. I to je nešto što nas čini ponosnim na naše ljude i naš biznis i dokaz da radimo pravu stvar”, rekao je Remi Savu, genaralni menadžer Endave za Srbiju i regionalni menadžer za Adriatik Region u Endavi.

Pored Srbije, Grand Pri za employer banding na nacionalnom nivou dobilla je i Endavina kancelarija u Skoplju, Severnoj Makedoniji.
Dodela nagrada Best Employer Brand Awards Adria održana je treći put. Posle dva usprešma izdanja u Hrvatskoj, ovo je prvi put da Career centar takmičenje organizuje na regionalnom nivou.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar