Home Promo Drugi Sajam korišćenih vozila u Beogradu

Drugi Sajam korišćenih vozila u Beogradu

by bifadmin

Posle Sajma automobila, u Beogradu će drugi put zaredom biti održan Sajam korišćenih vozila, pod sloganom „Kupiš danas, voziš sutra“.

Sajam korišćenih vozila biće organizovan u Beogradskoj areni od 2. do 5. juna 2022.

Čini se da automobilska industrija i dalje nije prevazišla probleme u proizvodnji koji su se pojavili već na samom početku COVID-19 pandemije, te se na isporuku mnogih brendova novih putničkih vozila i danas čeka duže od godinu dana, a vozila koja su dostupna odmah za isporuku gotovo da ne postoje.

– Kompletna organizacija sajma pomenutim sloganom želi da pošalje snažnu poruku svim posetiocima da su sva vozila izložena na istom odmah dostupna za isporuku. Dakle, nema čekanja – kaže Filip Mrlješ, osnivač sajma.

Sajam korišćenih vozila je nastao kao garant kvaliteta i sigurne kupovine korišćenih vozila starosti do šest godina, te se očekuje da će sva izložena vozila biti najbolja moguća, a verovatno i jedina alternativna rešenja za kupovinu novog vozila.

– Ovogodišnji Sajam korišćenih vozila odlikovaće dva puta veća kvadratura izložbenog prostora i značajno bogatija ponuda vozila cenovnog ranga ispod 15.000 EUR u odnosu na prošlu godinu. Potrudili smo se da posetiocima obezbedimo najkvalitetniju moguću ponudu, time što smo okupili gotovo sve kompanije koje se tradicionalno ističu kvalitetom i sigurnošću. Garancije koje kupci dobijaju prilikom kupovine nekog od vozila sa sajma, iz godine u godinu, sve su sličnije onima koje dobijaju kada kupuju novi automobil – zaključuje Mrlješ.

Osim korišćenih vozila, dobar deo izlagačkog prostora zauzeće i nova vozila i to većinom ona koja su raspoloživa za isporuku u najkraćem vremenskom periodu, poručuju iz organizacije.

Kupci će na sajmu moći da pronađu i bogatu ponudu aluminijumskih felni, pneumatika, „body kitova“, dodatne opreme, servisa, elektro punjača i svih ostalih delova koji, na bilo koji način, imaju veze sa automobilskom industrijom.

ATV/Quad vozila i motocikli će i ove godine biti poseban deo ponude sajma i nešto za čim je potražnja prilično velika, što je i logično, jer je za njih sezona nabavke uveliko počela.

Kao i prethodne godine i ove godine su događaj podržali „NIS & Gazprom NEFT“, sajt polovniautomobili.com, CA-Leasing i CA-Banka, Auto1 group i mnoge druge kompanije.

Foto: Promo

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar