Home Promo Wiener Städtische osiguranje vrši povrat razlike u plaćenoj premiji osiguranja od autoodgovornosti svojim klijentima

Wiener Städtische osiguranje vrši povrat razlike u plaćenoj premiji osiguranja od autoodgovornosti svojim klijentima

by bifadmin

Kompanija Wiener Städtische osiguranje obaveštava svoje klijente koji su ugovorili osiguranje od autoodgovornosti u periodu od 1. avgusta 2022. godine zaključno sa 25. avgustom 2022. godine i uplatili premiju sa pripadajućim porezom, da će im izvršiti povrat dela uplaćenih novčanih sredstava.

Iznos povraćaja novčanih sredstava na koji ugovarači osiguranja/osiguranici imaju pravo obračunavaće se u visini razlike između iznosa plaćenog iznosa premije sa pripadajućim porezom i iznosa premije osiguranja sa pripadajućim porezom koji bi bio obračunat shodno tarifi koja je bila u primeni do 31.07.2022. godine.

Fizička lica, koja su u navedenom periodu ugovorila osiguranje od autoodgovornosti i uplatila premiju mogu da pošalju svoj zahtev na mejl adresu zahtev@wiener.co.rs. Forma zahteva se preuzima sa web stranice wiener.co.rs ili u poslovnicama širom mreže. Po osnovu uredno dostavljene dokumentacije, kompanija Wiener Städtische osiguranje će odmah izvršiti povrat dela novačanih sredstava.

Pravnim licima ugovaračima osiguranja/osiguranicima novčana sredstava će biti vraćena od strane Wiener Städtische osiguranja bez potrebe podnošenja zahteva uplatom novčanih sredstava na tekuci račun uz dostavljljanje adekvatnog obračuna.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar