Home Promo Nova Plazma Mini Mini osvaja tvoj svet

Nova Plazma Mini Mini osvaja tvoj svet

by bifadmin

Za ljubitelje najslađe i najmanje Plazme Mini Mini, stiglo je novo iznenađenje iz kompanije Bambi. U skrivenoj oazi u srcu Beograda predstavljen je novi član Plazma Mini Mini ekipe – Tutti frutti, kao i nova, veća i redizajnirana pakovanja omiljenih, dobro poznatih ukusa.

Plazma Mini Mini portfolio osvežen je sa ciljem održavanja relevantnosti brenda među mlađim, ali i starijim generacijama koje uvek traže novine, kako u ukusima, tako i u komunikaciji. Redizajniranim pakovanjima otvoreno je novo poglavlje Plazma Mini Mini koncepta i kreirana dugoročna platforma za budući razvoj.
Prepoznatljiv Plazma Mini Mini keks pored proverenih ukusa – standardnog, neprelivenog “Plazmička”, prelivene čokolade i čoko jagode, od sada se može naći u kombinaciji voćne mešavine sa prelivom bele čokolade.

„Kao lideri na tržištu keksa, težimo da konstantno osluškujemo želje potrošača i da budemo generator inovacija. Tako se i Plazma kao najvoljeniji brend kompanije Bambi, menjala tokom godina kroz nova pakovanja, oblike, formate i ukuse. U aprilu 2016. godine lansirali smo najmanju Plazmu ikada, Mini Mini Plazmu u neprelivenoj i čoko varijanti, a sa nešto kasnijim lansiranjem Mini Mini Plazmička, Čoko i Čoko jagoda započeli smo jednu novu avanturu. Veseloj družini Mini Mini Plazme sada se pridružuje i razigrani Tutti Frutti koji je spreman da osvoji svet – kako najmlađih i najvernijih potrošača, tako i onih starijih koji uživaju u harmoniji hrskavosti prepoznatljivog Plazma keksa i punoći ukusa kakvu pruža Plazma Mini Mini. Verujemo da će novi, kao i dobro poznati ukusi naših najmanjih Plazmi u novom atraktivnom pakovanju, doneti radost i osvojiti dečiji, ali i svet odraslih”, rekla je Zorana Antić, direktorka marketinga ispred kompanije Bambi.

Hrskavi Plazma Mini Mini keksići pozivaju na novu avanturu sa šarenim i zabavnim likovima za svaki od ukusa. Plazma Mini Mini idealna je za poneti zbog svog praktičnog pakovanja, jer staje u svaku torbu, pogodna je za svaki trenutak, za užinu u školi ili kod kuće – i odgovara svakom džeparcu. Tu su i veća pakovanja savršena za deljenje sa prijateljima. Novi ukus i dizajn pakovanja Mini Mini Plazme jednostavno mame na druženje i zabavu, i osvajaju vaš svet.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar