Home Promo Metro proslavio 10 godina svog HoReCa centra

Metro proslavio 10 godina svog HoReCa centra

by bifadmin

METRO Cash & Carry Srbija proslavio je deceniju postojanja svog HoReCa centra, u okviru Food Vision-a, čiji je METRO ovogodišnji zvanični Gastro partner. U prisustvu predstavnika Vlade Republike Srbije i brojnih partnera i prijatelja, održana je svečana dodela plaketa i zahvalnica partnerima sa kojima METRO HoReCa centar sarađuje od svog osnivanja.

Od 2005. godine, kada je otvoren prvi METRO objekat u Srbiji, ovaj veletrgovac je čvrsto verovao u izuzetan domaći gastronomski potencijal, što je dovelo do stvaranja partnerstava sa hiljadama ugostitelja širom zemlje. U želji da ta partnerstva imaju snažnu perspektivu održivog razvoja, pre deset godina METRO otvara vrata svog jedinstvenog HoReCa centra, kao mesta osmišljenog za profesionalno usavršavanje ugostitelja – kroz učenje, praktičnu obuku, inovacije i stvaranje novih trendova.

„Izuzetna nam je čast da kao Gastro partner Food vision-a proslavimo deceniju poslovanja našeg HoReCa centra, jer je ova prilika jedna od najlepših i najvrednijih potvrda svega što radimo u Srbiji, kao METRO Cash & Carry i kao METRO HoReCa centar. Naš jedinstveni HoReCa centar nastao je sa željom da zajedno sa ugostiteljima doprinesemo razvoju domaće gastronomske scene i ugostiteljstva, i verujem da smo u tome uspešni. Izuzetna nam je čast da ovaj jubilej obeležimo kao Gastro partner ovako značajne manifestacije i zahvaljujemo se Vladi Republike Srbije na ukazanoj časti da budemo partner ove sjajne priče sa vizijom koju delimo“, izjavio je André Rinnensland, generalni direktor METRO-a u Srbiji.

Food vision, kao deo trodnevne Wine vision manifestacije gde je fokus na promociji bogatstva gastronomije regiona, bio je idealna prilika da se najznačajniji predstavnici domaće ugostiteljske scene udruže i pokažu srpsku gastronomsku ponudu u najboljem svetlu.

Svečana proslava bila je prilika da se kompanija METRO zahvali i drugim dugogodišnjim partnerima, sa kojima posvećeno radi na razvoju i usavršavanju struke, a među kojima se svakako ističe i Junior Chefs Club Srbije. Ovo partnerstvo traje skoro koliko i sam HoReCa centar i do sada je pored brojnih profesionalnih projekata doneo i nekoliko značajnih priznanja i nagrada sa svetski priznatih kulinarskih takmičenja.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar