Home Vesti Od septembra četiri leta nedeljno do Dohe

Od septembra četiri leta nedeljno do Dohe

by bifadmin

U susret novoj sezoni, Qatar Airways pojačava frekvenciju letova iz Beograda za Dohu, uvodeći četvrti let sredom. Ova kompanija će uvesti novi let od 18. septembra 2013.

qatar

Uvođenje dodatnog leta znači dodatni kapacitet i veću raspoloživost za putnike iz Srbije, veći izbor, poboljšane veze, veću fleksibilnost i dodatnu pogodnost tokom planiranja odmora. “Qatar Airways je počeo da leti iz Beograda u novembru prošle godine sa tri leta nedeljno i upravo sada je povećao kapacitet kao odgovor na veliku potražnju za našim destinacijama na srpskom tržištu.” izjavio je Ian Lovelock, menadžer za Istočnu Evropu Qatar Airways-a.

Beograd i Srbija su sada dostupniji turistima i poslovnim ljudima posebno iz Azije, Južne Amerike i Pacifika, zemalja sa dinamičnim ekonomskim rastom, koje su deo globalne mreže avio-kompanije Qatar Airways. Kompanija Qatar Airways se brzo razvila tokom samo 16 godina poslovanja i trenutno raspolaže modernom flotom koju čini 123 aviona, koji lete na 128 biznis i turističkih destinacija širom sveta.

Pročitajte i ovo...