Home Vesti Sajmovi „Grafima“ i „Biro Expo“ od 9. do 12. oktobra

Sajmovi „Grafima“ i „Biro Expo“ od 9. do 12. oktobra

by bifadmin

Beogradski sajam i ove godine predstavlja dve reprezentativne, međusobno komplementarne, međunarodne sajamske priredbe namenjene svima koji traže svoje mesto u poslovnom svetu na tržištu Srbije i ovog dela Evrope.

1322_GRAFIMA
„Grafima“, Međunarodni sajam grafičke i papirne industrije, medija i komunikacija, po broju i snazi izlagača, posećenosti i poslovnim aranžmanima koji se tokom sajma ugovore, nesumnjivo je prvorangirana sajamska manifestacija te vrste u ovom delu Evrope. Pod sloganom „Sve je u bojama“, „Grafima“ ove godine okuplja više od 60 učesnika i domaćih i stranih izlagača, koji će predstaviti proizvode, usluge, tehnička i tehnološka dostignuća u ključnim segmentima ove privredne grane: mašine, uređaje i opremu za grafičku industriju, sirovine i repromaterijale, te ceo spektar proizvoda grafičke industrije. S obzirom da je grafička industrija veoma kompleksna privredna grana, direktno povezana sa drugim značajnim privrednim granama i tokovima, ovaj sajam s razlogom je referentno mesto za poslovne susrete izlagača i poslovnih ljudi iz zemlje i inostranstva. Tokom sajma predviđen je i obiman stručni prateći program, na kojem će, pored ostalog, biti predstavljeni i noviteti u softveru namenjenom ili prilagođenom za potrebe grafičke industrije, od štampanih do web medija. Ovogodišnji domaćin sajma je kompanija Symbol iz Subotice sa brendom Fujifilm, jednim od globalnih lidera u oblasti industrijskih i potrošačkih fimova, 3D slika, medija za snimanje, optičkih uređaja…

„Biro Expo“, Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme, postao je centar okupljanja poslovnih ljudi, proizvođača, distributera i korisnika najraznovrsnije opreme za potrebe radnih i poslovnih okruženja, najveća berza ponude i potražnje ove vrste roba i usluga u regionu. Više od 60 domaćih i stranih izlagača promovisaće najznačajnije svetske brendove, distributere i domaće proizvođače opreme i materijala za opremanje i funkcionisanje poslovnih prostora – od kancelarijskog nameštaja i biro mašina i pribora, preko kancelarijskog materijala, poslovne i dekorativne galanterije, do foto programa.

Radno vreme Sajmova biće od 10.00 do 18.00 časova.

Pročitajte i ovo...