Home Vesti Konkurs za „Konstantinovu stipendiju“

Konkurs za „Konstantinovu stipendiju“

by bifadmin

Kompanija Filip Moris i Grad Niš dodeljuju stipendije za najbolje studente Univerziteta u Nišu u akademskoj 2013/14. Konkurs će trajati od 14. oktobra do 10. novembra 2013. godine.

studenti-ilustracija

„Konstantinovom stipendijom“ nagrađuju se talentovani, sposobni i preduzimljivi studenti Univerziteta u Nišu. Njihov liderski potencijal i učešće u aktivnostima korisnim za zajednicu, uz uspeh na fakultetu, karakteristike su koje se prepoznaju i nagrađuju stipendijom. Konkurs je otvoren za studente svih 13 fakulteta Niškog univerziteta, a po jedan najbolji student sa svakog fakulteta biće dobitnik ove prestižne stipendije. „Konstantinovu stipendiju“ pokrenuli su u 2012/13. godine, a pored novčanog dela stipendije u jednokratnom iznosu od 170.000 dinara neto, studentima je obezbeđena mogućnost obavljanja stručne prakse u javnim institucijama.

Konkurs sprovodi kancelarija Programa „Pokreni se za budućnost“. Svi uslovi, propozicije i prijavni obrazac konkursa dostupni su na internet adresi konstantinovastipendija.rs.

Pročitajte i ovo...