/ Vesti / UniCredit Banka čekovima upotpunila svoju ponudu
BiF Analize Čitajte B&F online

UniCredit Banka čekovima upotpunila svoju ponudu

This post has already been read 6686 times!

cekovi

UniCredit Banka je, u skladu sa zahtevima klijenata, upotpunila svoju ponudu čekovima, proizvodom koji je vrlo specifičan i popularan na našem tržištu. Zahtev za čekove mogu podneti sva punoletna lica, zaposleni ili penzioneri po pojednostavljenoj proceduri, što između ostalog podrazumeva da čekove mogu da dobiju odmah po podnošenju zahteva. Čekovi se odobravaju klijentima koji svoju zaradu primaju preko računa otvorenog u UniCredit Banci, a njihov broj zavisi od prosečne zarade ili penzije koju ostvaruju. Takođe, jedan od neophodnih uslova je i da su klijenti u prethodnom periodu uredno izmirivali sve svoje obaveze prema banci.

UniCredit je jedna od vodećih evropskih bankarskih grupacija sa jakim prisustvom u 20 zemalja u Evropi. Prema podacima od 30. aprila 2013. godine banka je prisutna na 50 tržišta sa mrežom od oko 9.200 ekspozitura i sa više od 152.000 zaposlenih.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
 • 24/08/2014

  Postovani,sta je od dokumentacije potrebno za dobijanje cekova.Da li je dovoljno samo popuniti zahtev?

  Neda Vuleta Zdravkovic
  Reply
  • 24/08/2014

   http://www.unicreditbank.rs/?jez=&p=10177
   Čekovi se odobravaju klijentima koji svoju zaradu primaju preko računa otvorenog u UniCredit Banci, a njihov broj zavisi od prosečne zarade ili penzije koju ostvaruju. Takođe, jedan od neophodnih uslova je i da su klijenti u prethodnom periodu uredno izmirivali sve svoje obaveze prema banci.

   Redakcija BIF
   Reply
Close