Home Vesti Otvoren LOG CENTAR kompanije Eyemaxx u Staroj Pazovi

Otvoren LOG CENTAR kompanije Eyemaxx u Staroj Pazovi

by bifadmin

 

U prvoj fazi izgradnje logističkog centra, investirano 9 miliona evra, očekuje se 150 novih radnih mesta.

Centar je značajna investicija i predstavlja važno logističko čvorište, koje će doneti nova radna mesta i dati pozitivan impuls za ceo region oko Beograda i Stare Pazove.

Udaljen je 20 km od centra Beograda, 50 km od Novog Sada – glavnog grada Pokrajine sa direktnom vezom sa autoputevima E75 i E70 i obližnjim E5 autoputem. Glavna železnička pruga i Aerodrom „Nikola Tesla-Beograd“ su takođe udaljeni samo nekoliko minuta vožnje. Osim toga LOG CENTAR Beograd se nalazi u blizini budućeg kargo teretnog aerodroma — Batajnica, dok je i reka Dunav u blizini.

Izuzetan koncept LOG CENTAR Beograd je brendirani koncept, koji je već primenjen u nekoliko zemalja, među njima: LOG CENTAR Nove Mesto u Slovačkoj ili Log Center Temišvar u Rumuniji. Koncept LOG CENTAR kombinuje sjajan poslovni prostor sa vrhunskim logističkim oblastima, koje mogu biti po meri u skladu sa potrebama korisnika.

Predviđen je parking za automobile i kamione, a isti je, kao i ograda oko celog područja, pod 24-časovnim nadzorom. Magacin ima dnevno svetlo, sistem ESFR Sprinkler, platforme koje se podižu, utovarne rampe, VRF sistem za grejanje i hlađenje, unutrašnju visinu od 11,75 metara i mrežu dimenzija od oko 18×24 metra. Objekti za utovar imaju hidraulične priključne stanice i pristupne rampe.

Eyemaxx ima u vlasništvu oko 55ha zemljišta. Generalni plan predviđa razvoj u četiri faze proširenja: prvi i drugi magacin u fazi 1, još 5 magacina u fazi 2, Outlet centar u fazi 3 i poslednji, ali ne najmanje važan Prodajni centar u fazi 4 – razvoj koji će se pratiti korak po korak u narednih pet godina.

Eyemaxx Real Estate AG je poznati investitor sa dosta iskustva u oblasti razvoja nekretnina. Kompanija ima tu sreću da ima veoma dobre partnere kada je u pitanju izgradnja: Konstruktor Konsalting doo je jedna od najboljih kompanija u regionu i saradnja između dve kompanije se uspešno nastavlja, a kompanije DB Schenker i Iron Mountain u Srbiji biti stalni „stanari“-članovi ovog izuzetnog projekta.

Pročitajte i ovo...