Home Promo „Close IT Door“ konferencija o najnovijim vrstama e-napada

„Close IT Door“ konferencija o najnovijim vrstama e-napada

by bifadmin

Četvrta ICT Security konferencija održaće se 30 – 31. maja u Hotelu Hyatt Regency pod sloganom „Close IT Door”.

Konferenciju će otvoriti Sava Savić, pomoćnik ministra za informaciono društvo – MTTT i doc dr Igor Franc predsednik udruženja eSigurnost. U najavi su interesantne teme i izuzetni predavači iz oblasti informacionih tehnologija, bezbednosti platnih kartica i digitalnog plaćanja, mobilnih aplikacija, digitalne forenzike, zaštite podataka i mrežne bezbednosti.

Oba dana konferencije posetioci će biti u prilici da čuju koje su najnovije vrste napada, ali i zaštite, kroz mnogobrojna predavanja i četiri radionice (live demo) specijalista u oblasti informacione bezbednosti.

Ovogodišnju konfereciju podržao je veliki broj sponzora: Mastercard, Endava, Brother Group, Fortinet, Check Point, Sharp, Sophos, Halcom, Energodata, CP Security, Smart, Arcserve, Laguna, Perihard, ISACA Belgrade Chapter, Cards Print, CEIB, SECIT Security, Piperevski & Associates, Večernje Novosti, PC Press, Biznis & Finansije, ICT Business, RadioBit, kao i mnogi drugi.

Konferenciju organizuje Udruženje eSigurnost u saradnji sa naučnim institucijama i partnerima iz finansijskog, akademskog i IT sektora. Na sajtu konferencije možete pronaći više detalja o samom skupu, kao i informacije o prijavljivanju.

Pročitajte i ovo...