Home Promo Od 13. do 19. maja italijanska kolektivna izložba na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Od 13. do 19. maja italijanska kolektivna izložba na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

by bifadmin

Agencija ICE, za promociju i internacionalizaciju italijanskih preduzeća u inostranstvu, predstavila je program ove zemlje na predstojećem 84. Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

U Hali 1 Novosadskog sajma, Hajduk Veljkova 11, će u okviru italijanskog štanda svoje proizvode izlagati 14 italijanskih firmi koje će predstaviti bogatu italijansku tradiciju u domenu voćnih rasada, tehnologija i mašina za tretmane nakon berbe, za navodnjavanje, za ambalažiranje, za prehrambeno-prerađivačku industriju, obradu mesa, kao i postrojenja i mašine za upotrebu u poljoprivredi.

Tokom Sajma poljoprivrede na italijanskom štandu biće održana dva seminara u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije i Privrednom komorom Srbije, koja će predstaviti najbolje italijanske prakse i iskustva i saradnju sa Srbijom. 16. maja od 11 do 13 časova u sali 4 Kongresnog centra „Master“ je seminar pod nazivom „Inovacije u poljoprivrednoj proizvodnji“. Ovaj dan biće predstavljen i predstojeći sajma Agrilevante, jedna od vodećih italijanskih manifestacija posvećenih poljoprivrednim mašinama. 18. maja od 11 do 13 časova u sali 4 Kongresnog centra „Master“ sa temom „Prednost udruživanja i stvaranje proizvoda sa dodatnom vrednošću u sektoru mleka“.

Pročitajte i ovo...