Home Promo Specijalna ponuda za poljoprivredne proizvođače na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Specijalna ponuda za poljoprivredne proizvođače na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

by bifadmin

AIK Banka je potpisala sporazum o saradnji sa Garancijskim fondom AP Vojvodina, kojim su obuhvaćeni krediti za kupovinu poljovprivrednog zemljišta sa rokom otplate do 20 godina i krediti za kupovinu nove opreme i mehanizacije sa rokom otplate do 10 godina. Sporazumom su obuhvaćeni i krediti za rekonstrukcju i adaptaciju silosa, hladnjača, plodnih skladišta, krediti za nabavku prateće opreme sa rokom isplate do 10 godina, kao i krediti za nabavku nove opreme i opreme za energetsku efikasnonst i obnoviljive izvore energije sa rokom otplate do 5 godina. AIK Banka je u saradnji sa Garancijskim fondom AP Vojvodina za poljoprivredne proizvođače pripremila sajamsku ponudu dugoročnih kredita za kupovinu poljoprivrednog zemljišta, kao i namenske kredite za kupovinu nove opreme i mehanizacije sa rokom otplate do 120 meseci.

Dugoročni krediti za kupovinu poljoprivrednog zemljišta odobravaju se na iznose od 5.000 evra sa fleksibilnim planom i rokom otplate do 20 godina. Ovi krediti se mogu iskoristiti za kupovinu poljoprivrednog zemljišta, refinansiranje kredita sa namenom kupovine poljoprivrednog zemljišta i refinansiranje sopstvene investicije za kupovinu zemljišta.

Namenski krediti za kupovinu nove opreme i mehanizacije odobravaju se na iznose od 3.000 do 150.000 evra sa rokom otplate do 120 meseci. Ovi krediti namenjeni su kupovini nove pogonske i priključne mehanizacije, opreme, sistema za navodnjavanje, staklenika, plastenika i ostale opreme.

Pročitajte i ovo...