Home Promo Triglav osiguranje ostaje sponzor Košarkaškog saveza Srbije

Triglav osiguranje ostaje sponzor Košarkaškog saveza Srbije

by bifadmin

U beogradskom hotelu Marriott potpisan je novi ugovor o sponzorstvu između Košarkaškog saveza Srbije i Triglav osiguranja Beograd. Dvogodišnji aranžman podrazumeva generalno sponzorstvo muške seniorske reprezentacije, naslovno sponzorstvo Kadetske lige Srbije i sponzorstvo Roda „3 na 3“ prvenstva Srbije.

„Biti na čelu kompanije koja je „Ponosni sponzor naših košarkaša“ čini veliku čast i zadovoljstvo. Biti ponosan na nekoga znači verovati mu, poznavati ga i biti mu blizak, biti iskren prijatelj. Saradnja sa Košarkaškim savezom Srbije razvila se iznad klasičnog poslovnog odnosa i postala je iskreno partnerstvo koje smo danas potvrdili potpisivanjem ugovora na još dve godine. Na ovaj način, Triglav osiguranje, uz konstantno napredovanje i rast na poslovnom planu, nastavlja i svoju misiju društveno odgovorne kompanije koja strateški ulaže u institucije sporta od značaja za našu zemlju.“, rekao je Dragan Marković, Predsednik izvršnog odbora Triglav osiguranja Beograd.

„Srećni smo što nastavljamo uspešnu saradnju sa Triglav osiguranjem, koja traje od 2015. godine i krunisana je odličnim rezultatima – naši seniori su četvrti u Evropi i srebrni na Olimpijskim igrama u Riju. Nadamo se da ćemo već na Evropskom prvenstvu u septembru i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo zajedno ostvariti još bolje rezultate. Hvala Triglav osiguranju što prepoznaje kvalitet i što je uz nas i podržava srpsku košarku.“, izjavio je Predsednik košarkaškog saveza Srbije, gospodin Predrag Danilović.

Pročitajte i ovo...