Home Promo Banka Poštanska štedionica snizila naknade za održavanje tekućih računa penzionera

Banka Poštanska štedionica snizila naknade za održavanje tekućih računa penzionera

by bifadmin

Banka Poštanska štedionica je, izlazeći u susret svojim tradicionalno najvernijim korisnicima usluga – penzionerima, snizila mesečne naknade za održavanje tekućih računa.

Za oko 600.000 penzionera koji primaju penzije preko tekućeg računa u Banci Poštanska štedionica, naknade su smanjene počev od julskih pa nadalje. Banka je smanjila naknade sa 85 dinara na 70 dinara, odnosno sa 110 dinara na 90 dinara, u zavisnosti od vrste usluge za koju su se klijenti inicijalno opredelili.

Banka Poštanska štedionica, koja postoji i kontinuirano radi duže od 95 godina, u skladu sa novom poslovnom strategijom fokusirana je na poslove sa stanovništvom i stalno izlazi u susret potrebama klijenata, posebno vodeći računa o starijim korisnicima usluga. Svi zainteresovani penzioneri, uključujući i one koji penziju primaju na kućnu adresu, mogu da se obrate Banci i uspostave saradnju po najpovoljnijim uslovima na tržištu. Otvaranjem tekućeg računa u Banci Poštanska štedionica dobijaju mogućnost korišćenja usluge „Penzija unapred“, odnosno podizanja penzije do pet dana pre zvanične uplate bez dodatnih troškova, kao i pozajmica po tekućim računima i povoljnih kredita.

Usluge Banke klijenti mogu da koriste u razgranatoj poslovnoj mreži sa više od 150 ekspozitura, koju će Banka Poštanska štedionica nastaviti i dalje da širi u okviru akcije „Još bliže vama“.

Pročitajte i ovo...