Home Promo Zašto Beograd postaje centar za bogate i uspešne?

Zašto Beograd postaje centar za bogate i uspešne?

by bifadmin

Krajem septembra Beograd će postati centar za bogate i uspešne poslovne ljude iz celog sveta! Očekuje se najviše stručnjaka iz oblasti bankarstva i finansija, zakona i prava, građevine i nekretnina, drugih državljanstava i rezidencija, investicija i fondova, međunarodnog poreskog planiranja, upravljanja kapitala i wealth menadžmenta… Razlog njihovog dolaska je održavanje drugog Belgrade Wealth foruma, 28. i 29. septembra u hotelu Falkenstainer. Za ovu prestižnu konferenciju za sada je prijavljeno više od 100 učesnika iz celog sveta – od Sjedinjenih Država i Kanade, preko Švajcarske, Kipra, Andore, Malte, do Velike Britanije i Rusije.

Forumi poput ovog, kao deo svetske porodice ekonomskih foruma, održavaju se uspešno po celom svetu, radi povezivanja i ostvarivanja međusobnih kontakata. Pored toga, oni su idealna prilika za predstavnike medija da se informišu o novostima u oblasti ekonomije, biznisa i poslovanja u globalnim svetskim trendovima. Beograd kao centar Srbije i jedna od metropola Evrope, tek prošle godine je dobio ovakav forum.

Ulaznice za uspešne investitore

Kao što se obično i događa na ovakvim forumima, najskuplji paketi se prvi rasprodaju. Njih su već rezervisali uspešni investitori i kompanije iz inostranstva. Ostala su još samo 4 mesta da se popune svih „16 zlatnih paketa“ koji uključuju i izlaganje od 30 minuta, štand, paket ulaznica, promotivni film, popuste i dodatne privilegije. Za najskuplje pakete obezbeđen je popust od 30% za izlaganje.

Inače, cene karata za Belgrade Wealth forum kreću se od 180 evra do 2.900 evra. Cena paketa foruma u Beogradu znatno je niža nego cena paketa sličnih foruma u Monaku, Londonu, Barseloni i drugim poslovnim centrima u svetu. U korak s razvojem digitalnih medija i komunikacije, karte za forum mogu se kupiti i onlajn preko servisa za prodaju karata tickestforevents ili direktno od organizatora.

Pročitajte i ovo...