Home Promo CookUp – aplikacija koja povezuje kuvare i naručioce hrane

CookUp – aplikacija koja povezuje kuvare i naručioce hrane

by bifadmin

Pratimo food blogove, ali nemamo vremena za pripremanje hrane. U potrazi smo za brzim i praktičnim obrokom pa sve više naručujemo hranu bez obraćanja pažnje na kvalitet. U isto vreme postoje mnogobrojni zaljubljenici u pripremanje hrane, blogeri, domaćice, strastveni kuvari profesionalci ili amateri – entuzijasti kojima nedostatak vremena nije izgovor da se ne prepuste kuvanju.

CookUp spaja ove dve vrste ljudi odnosno one koji kuvaju sa svima koji žele kvalitetan obrok. Plaftorma je u utorak predstavljena u Zagrebu kao revolucija u kuvanju namenjena globalnom tržištu, a kreće iz Hrvatske.

CookUp će korisnicima biti dostupan kao web i mobilna aplikacija razvijena na blockchain tehnologiji, a nastao je prema ideji koja se rodila unutar tima digitalne agencije Mint Media iz Dubrovnika.

Ova platforma korisnicima omogućava da uživaju u kvalitetnom i zdravom obroku bez gubljenja vremena na pripremu hrane, a kuvarima entuzijastima da svoja znanja i veštine, bez potrebe za velikim ulaganjem, prezentuju tržištu i tako ostvare dodatni izvor prihoda ili razviju novu karijeru“, izjavio je Ivan Ivušić, CEO CookUp projekta.

CookUp planira da se pozicionira unutar tržišta naručivanja i konzumiranja hrane van kuće, za koje se procenjuje da je globalno „teško“ 83 milijarde dolara. Ono što ga razlikuje od mnogih sličnih aplikacija je činjenica da se na njemu transakcije vrše razmenom CHEF tokena. Korisnici će CHEF tokene moći da kupe kroz samu aplikaciju i to kreditnim karticama, Etherom (ETH) ili nekom drugom kriptovalutom. Vrednost CHEF Tokena određivaće tržište jer će biti izlistan na relevantnim kripto berzama te će moći da se njime trguje. CHEF Token je utility token, a generisaće se putem TGE- a (token generation event) u maksimalnoj količini od 630 miliona tokena.

Pročitajte i ovo...