Home Promo Kompanija Beko i FK Barselona u borbi protiv gojaznosti kod dece

Kompanija Beko i FK Barselona u borbi protiv gojaznosti kod dece

by bifadmin

Kompanija Beko, jedan od vodećih evropskih brendova bele tehnike, pokrenula je inicijativu usmerenu na podizanje svesti o globalnoj epidemiji dečje gojaznosti „Jedi kao šampion“, kroz edukaciju o važnosti kvalitetne ishrane, kao i podsticaj potrošača da se ugledaju na svoje heroje iz fudbalskog kluba Barselona i jedu kao vrhunski sportski profesionalci.

Kompanija Beko je angažovala svetski poznatog kuvara iz Italije, Alesandra Borgezea da pripremi niz svojih ukusnih i zdravih recepata koje je zatim odobrila i dr Antonija Lizaraga, glavni nutricionista fudbalskog kluba Barselona.

Recepti se mogu pronaći na sajtu „Eat like a pro“ na kom roditelji, deca i porodice, kroz niz zabavnih aktivnosti, mogu da sagledaju savete za zdravu ishranu i recepte, čime Beko inspiriše, podiže svest i edukuje porodice o važnosti zdravog i izbalansiranog životnog stila.

Predstavljajući novu liniju dr Antonija Lizaraga istakla je važnost izbalansirane ishrane. „Da bi fudbaleri bili u top formi, pridržavaju se zdravog režima ishrane koji pomaže u ostvarivanju potreba vrhunskih igrača. Deca bi takođe trebalo da se hrane na taj način, kako bi imala dovoljno energije kroz konzumiranje zdravih, izbalansiranih obroka. Kompanija Beko pomaže deci i roditeljima širom sveta i na inovativan način, kroz spoj tehnologije i izbalansirane ishrane, podstiče kvalitetniji život svake generacije.“

U toku je najveći međunarodni sajam kuhinjskih aparata EuroCucina 2018 koji se održava u Milanu, gde je kompanija Beko učestvovala predstavivši inovacije u dizajnu i proizvodima.

Predstavljeni su inovativni ugradni uređaji koji se lako mogu uklopiti u različite stilove i niz uređaja čije se tehničke inovacije uklapaju sa savremenim potrebama i stilom života. Ova rešenja omogućavaju korisnicima da uživaju u inovacijama i neprikosnovenom kvalitetu čuvanja i spremanja hrane na zdrav način i unaprede svoje kulinarsko iskustvo.

NeoFrost™ odvojeno hlađenje, ugrađena u liniju kombinovanih Beko frižidera, koja stvara idealno okruženje kroz dva odvojena sistema hlađenja – zamrzivaču i frižideru.

Split&Cook® tehnologija, koja omogućava istovremeno spremanje različite hrane u jednoj rerni, na dve različite temperature, u rasponu i do 80°C, čime se štedi i na vremenu i na prostoru.

HobToHood® pametna tehnologiju koja automatski prilagođava nivo ventilacije za dato vreme kuvanja.

FlameAdjust™ koji korisnicima omogućava da prilagode jačinu plamena na ringlama, na precizan i kontrolisan način u čak devet nivoa.

Mašina za pranje sudova sa AutoDosing tehnologijom koja omogućava precizno i kontrolisano doziranje deterdženta.

Pročitajte i ovo...