Home Vesti Do kraja juna kampanja „Osetite ukus Grčke“ u Super Vero objektima u Beogradu

Do kraja juna kampanja „Osetite ukus Grčke“ u Super Vero objektima u Beogradu

by bifadmin

Tokom juna 2018. godine, tradicionalna kampanja koja promoviše grčku kulturu, tradiciju, ukuse i mirise, biće održana u Super Vero prodavnicama. U tom periodu, od četvrtka do nedelje tokom svake nedelje, u Super Vero objektima u Bulevaru Milutina Milankovića 86a, Nikodima Milaša 2 i Mis Irbijeve BB, biće organizovan specijalni grčki kulinarski šou. Kuvari će pripremati tradicionalana grčka jela sačinjena od sastojaka koji se mogu naći samo u Super Vero prodavnicama, a kupci će imati mogućnost da na licu mesta probaju hranu i da uživaju u grčkim rajskim zalogajima.

Kako je Vero ekskluzivni zastupnik najkvalitetnijih grčkih proizvoda, svi potrošači imaće mogućnost ne samo da probaju, već da odmah i kupe namirnice koje čine grčku gastronosmku scenu tako posebnom. A u svom asortimanu, Super Vero ima preko 400 grčkih proizvoda iz različitih kategorija: mlečni proizvodi, alkoholna i osvežvajuća pića, grickalice, dezerte, ribu, vino, suhomesnate proizvode, higijenske proizvode, pelene i naravno – poznate masline i maslinova ulja.

Sa željom da svim kupcima približi veličanstvenu i živopisnu Grčku, Super Vero radnje će biti specijalno dizajnirane prepoznatljivim motivima Grčke, koji će preneti autentičnu atmosferu ove zemlje. A kako bi sva čula bila zadovoljena, poznata grčka muzika, koja će se puštati u Super Vero objektima, upotpuniće ovo iskustvo.

Tokom kampanje “Osetite ukus Grčke”, kupcima Super Vera biće predstavljena dva nova brenda – Monoxilitis i Arkadi.

Monoxilitis proizvodi obuhvataju proizvode kao što su maslinovo ulje, džemovi, vina, žačini i drugi prirodni proizvodi sa Svete Gore, sačinjeni od prirodnih sastojaka. Sa recepturom baziranoj na prirodnim sastojcima – maslinovom ulju, morskoj soli i vodi – Arkadi nude široku paletu proizvoda za prirodnu higijenu, od prirodnih materijalima, bez sintetike, aditiva, boja i mirisa i potpuno su ekološki jer su 100% razgradivi.

Takođe, tokom promotivnog perioda, Super Vero potrošači će imati priliku da osvoje vredne nagrade, među kojima su tri putovanja za dvoje na fantastična grčka ostrva.

Pročitajte i ovo...