Home Vesti Neujednačena brzina prilagodjavanja struke digitalnoj eri

Neujednačena brzina prilagodjavanja struke digitalnoj eri

by bifadmin

Još samo nekoliko dana ostalo je do jubilarnog, petog po redu, regionalnog foruma komunikacionih lidera – IZAZOV 2019, koji će biti održan 25. i 26. marta u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, pod sloganom „Istina ili izazov“. Glavna tema ovogodišnjeg foruma biće transparentno i odgovorno poslovanje, o čemu će govoriti predstavnici najvećih domaćih agencija i kompanija.

Pored transparentnog i odgovornog poslovanja, teme foruma biće i migracija oglašavanja; šta su pored profita drugi motivi zajedničkog nastupa agencija i kompanija na tržištu; merenje efikasnosti kampanja; šta je dovelo do usitnjavanja tržišta i kako će se to odraziti na struku, ali i zašto je ulaganje u lojalnost potrošača zapravo ulaganje u razvoj brenda. Na forumu će se, takođe, govoriti i o etici u poslovanju, kao i zašto bi transparentnost pitch procesa svima donelo benefite.

Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između agencija i kompanija, kroz različite tipove interaktivnih radionica, a biće organizovan i teambuilding za učesnike. U okviru radionica, svoje studije slučaja predstaviće, između ostalih, i kompanije Lidl Srbija, Atlantic Grupa – Grand kafa, Knjaz Miloš, Banca Intesa, Belgrade Waterfront, Loreal Adria-Balkan, Apatinska pivara i Vip Mobile.

Kao i prethodnih godina, na forumu IZAZOV 2019 biće predstavljeno i stanje na medijskom i marketinškom tržištu u šest država regiona, kao i najnovije istraživanje stanja struke, koje su zajedno pokrenuli Marketing mreža i istraživačka agencija Smart+ Research.

Pročitajte i ovo...