Home Vesti Predstavljena saradnja i sajamske ponude Kompanije „Dunav osiguranje“ i Banke Poštanska štedionica

Predstavljena saradnja i sajamske ponude Kompanije „Dunav osiguranje“ i Banke Poštanska štedionica

by bifadmin

„Dunav osiguranje“ i Banka Poštanska štedionica na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu predstavile su danas na konferenciji za novinare saradnju i specijalnu sajamsku ponudu dveju kuća. Tom prilikom predsednici izvršnih odbora „Dunav osiguranja“ i Banke Poštanska štedionica u fokus su stavili zajednički nastup na sajamskim manifestacijama i paletu usluga usklađenih s potrebama građana, čineći ih time atraktivnijim i dostupnijim za klijente.
Međunarodni salon automobila u Beogradu idealna je prilika da se ponuda usluga osiguranja MV učini cenovno prihvatljivijom za osiguranike, da donese dodatne beneficije i da pruži osiguravajuću zaštitu i vlasniku vozila i kreditoru, ukoliko su vozila kupljena iz kredita, istakao je u izjavi medijima mr Mirko Petrović, predsednik Izvršnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“.
Do 30. aprila Kompanija odobrava  akcijske popuste od 15 odnosno 10 odsto za kasko polise, u zavisnosti od toga jesu li u pitanju nova vozila proizvedena 2018. i 2019. godine ili je reč o polovnim vozilima. Odobrava se i popust od 20 posto za premiju osiguranja pomoći na putu i popust od 50 odsto za obnavljanje ili zaključenje nove polise osiguranja od auto-nezgode, sa osiguranom sumom do 1.000.000 za slučaj invaliditeta, odnosno 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja auto-odgovornosti, polisu auto-kaska ili polisu mini-kaska.
„I ove godine našim osiguranicima darujemo poklon kartice. Pri zaključenju auto-kasko polise za nova putnička vozila koja se prvi put registruju dobijaju se poklon kartice za gorivo u iznosu od četiri hiljade dinara, kao i za polovna putnička vozila. Za zaključenje polise mini-kasko za putnička vozila osiguranici dobijaju karticu u vrednosti od dve hiljade dinara“, rekao je Petrović i naglasio da za osiguranje od auto-odgovornosti putničkog motornog vozila, uz kupovinu najmanje dve usluge iz polise „auto-bonus plus“, osiguranici dobijaju vaučer-karticu u istom iznosu od 2.000 dinara. Reč je o poklon vaučerima koje darujemo u saradnji sa „Lukoilom Srbija“.
Promotivna akcija popusta „Dunav osiguranja“ trajaće do 30. aprila ove godine, a poklon vaučer-kartice mogu se dobiti do 12. aprila, i to na svim prodajnim mestima Kompanije, u svim „Dunav centrima“ širom Srbije, preko agenata osiguranja i naravno u Hali 1 Beogradskog sajma – na štandu „Dunav osiguranja“ na Međunarodnom sajmu automobila.
Poklon kartice važe na svim „Lukoilovim“ pumpama na teritoriji Srbije i mogu se iskoristiti najkasnije do 31. avgusta 2019. godine.
Detaljnije informacije mogu se dobiti na adresi www.dunav.com i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.
Auto-krediti Banke Poštanska štedionica
Banka Poštanska štedionica na ovogodišnjem Sajmu automobila predstavlјa ponudu nekoliko vrsta auto- kredita pod veoma povolјnim uslovima i bez obaveze prenosa zarade ili penzije u Banku. Reč je o kreditima u dinarima, sa osiguranjem života i bez njega, kao i kreditima s valutnom klauzulom i rokom otplate do sedam godina.
Maksimalni iznos kredita u dinarima je tri miliona, bez učešća, odnosno 25.000 evra uz minimalno učešće od 30 odsto vrednosti automobila.
U saradnji s Kompanijom „Dunav osiguranje“ Banka Poštanska štedionica nudi posebnu vrstu kredita u dinarima sa osiguranjem života, do dva miliona dinara, bez učešća i uz fiksnu kamatnu stopu do kraja otplatnog perioda.

Pročitajte i ovo...