Home Vesti Povoljniji uslovi za auto kredite Komercijalne banke

Povoljniji uslovi za auto kredite Komercijalne banke

by bifadmin

Komercijalna banka je povodom Sajma automobila obezbedila povoljnije uslove za auto kredite  za kupce novih i polovnih automobila, kao i za kupce drugih motornih vozila. Visina kredita je do iznosa vrednosti profakture ili kupoprodajnog ugovora i do visine kreditne sposobnosti podnosioca zahteva. Kamatna stopa je fiksna prvih 36 meseci, a nakon isteka roka od 36 meseci promenljiva, koju čine zbir 6M Euribora i fiksne marže Banke, uz rok otplate do 95 meseci.

Učešće klijenta je 30 odsto od vrednosti profakture, odnosno iznosa iz kupoprodajnog ugovora. Ovaj kredit može da bude iskorišćen i za kupovinu polovnih vozila, uz uslov da ne budu starija od 60 meseci na dan odobrenja kredita, ni starija od 95 meseci u trenutku njegove otplate.

Uslovi iz ove ponude kredita traju do 30. juna ove godine. Za kredit mogu da apliciraju i fizička lica koja nisu klijenti Komercijalne banke.

Više informacija o uslovima i reprezezntativni primer za ovu ponudu kredita, klijenti mogu da pronađu na sajtu Banke, da dobiju pozivom na brojeve Kontakt centra 011 201 86 00 i 0700 800 900 ili da se raspitaju u bilo kojoj od 201 ekspoziture širom zemlje.

Pročitajte i ovo...