Home Slajder Dejan Papić u trci za nagradu EY Svetski Preduzetnik godine

Dejan Papić u trci za nagradu EY Svetski Preduzetnik godine

by bifadmin

Dejan Papić, Laguna, EY Preduzetnik godine u Srbiji takmiči se u konkurenciji od 57 nacionalnih pobednika iz 47 zemalja koji će večeras biti primljeni u Dvoranu slavnih EY Svetski Preduzetnik godineTM.
Devetnaesto po redu gala veče povodom izbora za EY Svetskog Preduzetnika godine, održaće se 8. juna u Monte Karlu.
Dejan Papić, osnivač i vlasnik kompanije Laguna, nosilac priznanja EY Preduzetnik godineTM u Srbiji, ove nedelje se u Monte Karlu bori za titulu EY Svetskog Preduzetnika 2019 godineTM. On se takmiči među konkurencijom od 57 nacionalnih pobednika iz 47 zemalja sveta. Pobednik ovogodišnjeg izbora za EY Svetskog Preduzetnika godineTM biće proglašen na ceremoniji koja će se održati večeras, 8. juna u Dvorani slavnih, gde je od 2001. do sada učestvovalo preko 700 finalista.
Nagradu EY Svetski Preduzetnik godineTM dodeljuje međunarodna revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) u Monte Karlu devetnaesti put u junu mesecu 2019. godine. Program slavi tradiciju preduzetničkog uspeha koji veliča inovaciju, stvaranje novih radnih mesta i ekonomski rast, koji doprinosi izgradnji boljeg poslovnog okruženja što je ujedno i moto kompanije EY. Osim same dodele nagrade, program u Monte Karlu uključuje i čitav niz zanimljivih govornika, panel diskusija i drugih manifestacija od posebnog značaja za preduzetnike i druge uticajne poslovne lidere koji će prisustvovati.
Dejan Papić, osnivač i vlasnik kompanije Laguna sedmi je po redu dobitnik nagrade EY Preduzetnik godine u Srbiji. Izdavačku kuću Laguna osnovao je 1998. godine, a gospodin Papić ujedno je i osnivač Udruženja izdavača i knjižara Srbije, knjižarskog lanca Delfi, a od pre petgodina i Radija Laguna. Danas, kompanija slavi 20 godina uspešnog poslovanja i u svojoj ponudi ima najaktuelniju literaturu uz Lagunin klub čitalaca koji broji više od 600.000 članova, a kao izdavača, ovu kuću je izabralo više od 1.400 stranih i 300 domaćih autora. Laguna je do sada objavila oko 4.000 naslova, tempom izdavanja oko 350 naslova godišnje, što čini oko 1.5 miliona primeraka, a takvi poslovni planovi, veliko lično zalaganje u radu i odabiru saradnika, doveli su Lagunu na vodeću poziciju u izdavaštvu u Srbiji.

Pročitajte i ovo...