Home Promo Upoznajte se sa najperspektivnijim srpskim fintech startapima na takmičenju Elevator Lab Challenge

Upoznajte se sa najperspektivnijim srpskim fintech startapima na takmičenju Elevator Lab Challenge

by bifadmin

Raiffeisen banka poziva sve zainteresovane da se u utorak, 27. avgusta u Startit Centru Beograd pridruže takmičenju Elevator Lab Challenge i upoznaju se sa nekim od najperspektivnijih srpskih fintech startapa koji će predstaviti svoje inovacije i najnovija rešenja iz oblasti finansijskih tehnologija.

Sedam najboljih fintech startapa koji su prošli selekciju Raiffeisen banke će se pred stručnim žirijem i publikom takmičiti za novčanu nagradu od 5.000€ i plasman u regionalno finale Elevator Lab Challenge-a. U pitanju su sledeći timovi: Tenderly, ZWEBB, Platindo Score, Clever, Abstract Cyber Score, Invoicing box i Plativoo.

Žiri u ovom delu takmičenja čine: Petar Jovanović, zamenik predsednika Izvršnog odbora Raiffeisen banke, Dimitar Dilov, član Izvršnog odbora za upravljanje rizikom Raiffeisen banke, Ivan Bjelajac, suosnivač i CEO MVP Workshopa, Nebojša Đurđević, CEO Inicijative Digitalna Srbija, i Marija Ilić, suosnivačica i CPO kompanije TwoDesperados.

Svi zainteresovani mogu posetiti Startit Centar Beograd 27. avgusta od 18h i ispratiti ko će pobediti na takmičenju i osvojiti novčanu nagradu i plasman u regionalno finale. Događaj je otvorenog tipa uz obaveznu prethodnu prijavu.
O takmičenju

Regionalni Elevator Lab Challenge je organizovan kroz lokalna takmičenja u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji. Najbolji startapi sa svakog takmičenja dobijaju nagradu od 5.000 €, kao i direktan plasman u polufinale Elevator lab akceleratorskog programa RBI-a u Beču, gde će se takmičiti s pobednicima iz drugih zemalja.

Regionalni Elevator Lab Challenge biće okončan gala događajem u Beogradu, na kome će pobednici takmičenja iz sve tri zemlje dobiti priliku da svoj biznis predstave pred stručnim žirijem i publikom i izbore se za nagradu od dodatnih 5.000€.

Regionalni Elevator Lab challenge sprovodi Raiffeisen banka uz podršku organizacija Startit, HUB385, HUB387, Heapspace, Networks.ba i Digitalizuj.me.

Pročitajte i ovo...