Home Promo Ove nedelja dva SAP WEBINARA

Ove nedelja dva SAP WEBINARA

by bifadmin

Globalni lider u oblasti inovativnih tehnologija, kompanija SAP, i ove nedelje organizuje besplatne webinare posvećene modernizaciji poslovnih sistema u skladu sa zahtevima najsavremenijih trendova. Za razliku od prvog, čija je tema bila kultura inovacija i metode uz pomoć kojih kompanije stvaraju uslove za inoviranje, dva nova webinara posvećena su unapređenju upravljanja ljudskim resursima i transformaciji biznisa u skladu sa najnovijim tehnološkim mogućnostima.

Nataša Rajevac, SAP Presales Expert održaće u sredu, 18. septembra, webinar na temu „SAP Success Factors – Kako voditi računa o sreći zaposlenih i zdravlju biznisa“. Prema Harvard Business Review-u, kompanije koje ulažu u digitalizaciju ljudskih resursa ostvaruju do četiri puta veći profit, što nije iznenađujuće s obzirom da zaposleni predstavljaju stub kompanije. Upravo kreiranje najboljeg iskustva za zaposlene pomoću digitalizacije ovog sektora biće tema ovog webinara. Pored toga, biće reči i o izazovima sa kojima se kompanije suočavaju prilikom privlačenja, razvijanja i zadržavanja najboljih na tržištu, očekivanjima zaposlenih, ali i tehnologijama koje nude rešenja za ove izazove.

Webinar na temu „SAP S/4HANA – Napredak poslovanja ne treba da čeka“ u četvrtak, 19. septembra, držaće Slaviša Lečić, Customer Solution Advisor za ovo rešenje. Učesnici ovog webinara imaće priliku da se upoznaju sa širokim spektrom mogućnosti koje SAP S/4HANA nudi, omogućavajući kreiranje novih poslovnih modela u skladu sa rastom tržišta i korišćenjem novih tehnologija. Praktična primena softvera biće predstavljena kroz primere, a učesnici će moći da postavljaju pitanja ekspertima i tako iz prve ruke saznaju sve o opcijama koje SAP nudi i iskustvima korisnika sa lokalnog tržišta.

Pročitajte i ovo...