Home Promo Uz keš kredit kuponi i vrednosni vaučeri, u okviru ponude Erste Banke

Uz keš kredit kuponi i vrednosni vaučeri, u okviru ponude Erste Banke

by bifadmin

Erste Banka je pripremila posebnu ponudu gotovinskih kredita sa mogućnošću refinansiranja – uz svaki kredit klijenti dobijaju vaučer sa tri kupona za popust od po 2.000 dinara, koje mogu da iskoriste za povoljniju nabavku bele tehnike, desktop ili laptop računara i televizora (po 2.000 dinara za svaku kategoriju proizvoda). Klijenti koji uzmu kredit od 600.000 dinara ili više, dobiće i dodatni vaučer za kupovinu, u vrednosti od 6.000 dinara. Kupone i vaučere mogu iskoristiti u svim maloprodajnim objektima „Win Win“. U slučaju refinansiranja kredita unutar Banke, vaučer u vrednosti od 6.000 dinara se dodeljuje ukoliko je iznos dodatne gotovine jednak ili viši od 600.000 dinara.

„U ovom periodu, klijenti keš kredite najčešće koriste za renoviranje i adaptaciju stana, kupovinu nameštaja i bele tehnike. Erste Banka je zato odlučila da u okviru svoje ponude gotovinskih kredita za sve korisnike obezbedi kupone i vrednosne vaučere, koje mogu upotrebiti za kupovinu pojedinih proizvoda“, ističe je Zorana Aleksić, direktorka Sektora prodaje za stanovništvo, mala preduzeća i preduzetnike u Erste Banci. Ona je napomenula da se kredit može iskoristiti i za refinansiranje postojećih kreditnih obaveza, kao što su dug po kreditima, kreditnim karticama, dozvoljenom prekoračenju računa, te obaveza po lizing ugovorima, uz mogućnost isplate dodatne gotovine.

Građani zahtev za kredit mogu podneti onlajn, preko veb-sajta Banke ili putem NetBanking aplikacije, kao i u filijali, bez naknade za obradu zahteva. Minimalan iznos kredita je 50.000 dinara, a maksimalan 3.000.000 dinara, u zavisnosti od kreditne sposobnosti i visine redovnih mesečnih primanja, uz rok otplate od šest do 95 meseci. Korisnici nisu u obavezi da prenesu primanja, a ponuda se odnosi i na gotovinski kredit za penzionere sa kolektivnim osiguranjem.

Ponuda za gotovinske kredite sa mogućnošću refinansiranja važi do 17. novembra 2019. godine.

Pročitajte i ovo...