Home Promo Samsung Electronics na domaćem tržištu predstavio novi The Frame televizor

Samsung Electronics na domaćem tržištu predstavio novi The Frame televizor

by bifadmin

Kompanija Samsung Electronics juče je u Beogradu predstavila novi The Frame televizor, koji je od sada dostupan u prodavnicama Tehnomanije, ekskluzivnog distributera ovog modela u Srbiji. Nesvakidašnji televizor visoke rezolucije i izvanrednog kvaliteta slike pretvara svaki dom u pravu galeriju, zahvaljujući umetničkom režimu, luksuznom dizajnu i okviru u boji po izboru.
The Frame televizor dolazi u crnoj, beloj i bež boji i savršeno se uklapa u svaki enterijer, bilo da je uključen ili isključen, a specijalni režim omogućava prikazivanje umetničkih dela iz jedinstvene Samsung prodavnice. Korisnici mogu sami da izaberu koje će delo, od klasičnih umetničkih kolekcija i fotografija, pa sve do moderne i apstraktne umetnosti, krasiti njihov uređaj kada je isključen. Pored toga, Quantum Dot tehnologija obezbeđuje stopostotnu vidljivost boja sa preko milijardu nijansi, za besprekorno realističnu sliku i izvanredne kontraste, bez obzira da li su scene mračne ili svetle.
Opremljen senzorom pokreta i osvetljenosti, The Frame televizor detektuje prisustvo korisnika u blizini, kao i količinu svetlosti u prostoriji, automatski prilagođavajući osvetljenost ekrana i tonalitet boje, pružajući oku ono što mu najviše prija.
Kako bi svaki dom ostao uredan i bez mnogobrojnih kablova, The Frame poseduje samo jednu tanku, neprimetnu vezu koja istovremeno povezuje sve uređaje sa televizorom preko One Connect Box uređaja.

Pročitajte i ovo...