Home Promo DDOR osiguranje još bliže svojim sugrađanima u Šapcu

DDOR osiguranje još bliže svojim sugrađanima u Šapcu

by bifadmin

DDOR osiguranje je, u skladu sa svojom strategijom razvoja i unapređenja kvaliteta pružanja usluga, premestilo svoju ekspozituru u Šapcu u prostraniji poslovni prostor i uskladilo ga sa svojim standardima poslovanja kao i sa svojim novim vizuelnim identitetom.

Želeći da obeleži otvaranje novih prostorija, DDOR će svim Šapčanima koji do kraja kalendarske godine posete novu Filijalu pokloniti vaučer u vrednosti od 500 dinara za kupovinu bilo kog neživotnog osiguranja kod ovog Društva u predstojećoj godini.

U 2019. godini smo uredili i investirali u više od 25 prodajnih mesta i time poslali jasnu poruku sugrađanima u 19 gradova, ali i čitavom tržištu, da je DDOR osiguranje uvek tu za svoje klijente, baš kao i svaki dobar komšija. Naši dugogodišnji korisnici pokazuju izuzetnu lojalnost i sve više porodica nas prepoznaje kao oslonac iz generacije u generaciju. Ekspozitura u Šapcu godinama beleže sve uspešnije poslovanje, a to samo znači da se uspostavlja poverenje sa sve većim brojem klijenata, kako fizičkih, tako i pravnih lica“, izjavio je Giorgio Marchegiani, predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja

 

Pročitajte i ovo...