Home Promo UniCredit Banka objavila konkurs pod nazivom Svako dete je jednako važno

UniCredit Banka objavila konkurs pod nazivom Svako dete je jednako važno

by bifadmin

UniCredit Banka objavila konkurs pod nazivom Svako dete je jednako važno u okviru kojeg se dodeljuju bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 35.000 evra

Sa ciljem da podrži projekte posvećene pružanju pomoći deci i unapređenju njihovog života, UniCredit fondacija i UniCredit Banka Srbija raspisuju konkurs pod nazivom „Svako dete je jednako važno“.
UniCredit fondacija će izdvojiti ukupan doprinos u iznosu od 35.000 evra za najviše tri (3) projekta koja u Srbiji sprovode neprofitne organizacije. Konkurs se sprovodi u 13 zemalja u kojima posluje UniCredit Grupa, a ukupan novčani fond koji je UniCredit fondacija sa sedištem u Milanu izdvojila za ovu namenu iznosi 500.000 evra.

Ovaj konkurs je samo jedna od inicijativa koje se sprovode sa ciljem da se podrže projekti koji imaju širi društveni značaj u zemljama u kojima UniCredit posluje. Na ovaj način se dodatno potvrđuje slogan Jedna banka, jedan UniCredit i moto kompanije kada su društveno odgovorno aktivnosti u pitanju “Da bismo poslovali dobro, moramo da činimo dobro”.

Za bespovratna sredstva mogu da se prijave neprofitne organizacije osnovane najkasnije do 31. decembra 2017. godine i koje sprovode projekte usmerene na pružanje podrške deci i adolescentima uzrasta od 0 do 18 godina. Zainteresovane organizacije mogu da podnesu samo jedan projekat za dodelu bespovratnih sredstava, a rok za podnošenje prijava je 21. februar 2020. godine.

Prijavni formular možete preuzeti sa internet portala banke: www.unicreditbank.rs. Sva pitanja u vezi sa procedurom prijavljivanja na Konkurs, zainteresovane neprofitne organizacije mogu postaviti putem elektronske pošte na  pr@unicreditgroup.rs.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar