Home Promo DDOR Novi Sad organizovao druženje sa Olimpijskim komitetom Srbije

DDOR Novi Sad organizovao druženje sa Olimpijskim komitetom Srbije

by bifadmin

Olimpijski komitet Srbije i DDOR Novi Sad, zvanično osiguranje Olimpijskog komiteta i olimpijskog tima Srbije, organizovali su druženje predstavnika medija sa olimpijcima koji će predstavljati našu zemlju na Olimpijskim igrama u Tokiju koje će se održati od 24. jula do 09. avgusta ove godine.
U susret Olimpijskim igrama, o svojim planovima, toku priprema i takmičenjima, ali i temama koje nisu isključivo sportske sa novinarima razgovarali su: strelkinja Zorana Arunović, plivači Čaba Silađi i Velimir Stjepanović, basketaš Dušan Bulut i atletičar Armin Sinančević.
U ime DDOR-a, zvaničnog osiguranja Olimpijskog komiteta i olimpijskog tima Srbije, sportistima i predstavnicima medija obratio se gospodin Đorđo Markeđani (Giorgio Marchegiani), predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja i rekao: „Veliko je zadovoljstvo biti među odabranima koji su se izborili za put u Tokio na smotru najboljih sportista sveta. Kompanija DDOR osiguranje, član snažne italijanske Unipol grupe pored inovativnog pristupa u poslovanju, donosi i prepoznatljivost u društvenoj odgovornosti. Upravo nas vrednosti koje delimo sa Olimpijskim komitetom i kvalifikuju da našu saradnju smatramo prirodnom. Naša kompanija za čitavu olimpijsku godinu priprema niz aktivnosti kojima će svojim klijentima, ali i čitavoj javnosti u Srbiji učiniti put u Tokio interesantnijim. Ponosni smo na naše olimpijce i želimo im mnogo uspeha u narednom periodu“.
Ispred Olimpijskog komiteta Srbije prisutne je pozdravio predsednik Božidar Maljković, koji je iskoristio priliku da se zahvali predstavnicima DDOR-a na podršci koju pružaju sportistima Srbije u ovom olimpijskom ciklusu i potom poručio predstavnicima medijima: „Samo uz Vašu podršku naše sportiste možemo da predstavimo javnosti kao istinske heroje i najbolje ambasadore Srbije, što oni svakako i jesu. Ovo je pravi način da u susret Tokiju kreiramo atmosferu prave i istinske podrške za naš Tim”.
U ime sportista, predstavnicima medija obratila se reprezentativka Srbije u streljaštvu, Zorana Arunović: „U susret Olimpijskim igrama u Tokiju, najvećoj sportskoj smotri na svetu i mi sportisti i vi predstavnici medija, ispunjavamo svoje zadatke. Na nama je da Vam sportske priče obogatimo odličjima i najboljim rezultatima, a na Vama da da to prenesete građanima Srbije i da ih kao i svakog prethodnog ciklusa obradujemo, a našu zemlju predstavimo u najboljem svetlu“.Tim Srbije u ovom trenutku broji 62 sportista u dvanaest različitih sportova: ženska košarkaška reprezentacija (12), muška vaterpolo reprezentacija (11), ženska odbojkaška reprezentacija (12), atletika (2), kajak (2), plivanje (4), rvanje (3), streljaštvo (5) i veslanje (2), tekvondo (2), basket 3 na 3 (4), stoni tenis (3).
Tim Srbije u ovom trenutku broji 62 sportista u dvanaest različitih sportova: ženska košarkaška reprezentacija (12), muška vaterpolo reprezentacija (11), ženska odbojkaška reprezentacija (12), atletika (2), kajak (2), plivanje (4), rvanje (3), streljaštvo (5) i veslanje (2), tekvondo (2), basket 3 na 3 (4), stoni tenis (3).

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar