Home Promo Uvećajte profit vaše kompanije uz minimalne troškove: Jedinstveno, personalizovano rešenje konačno je stiglo u Srbiju

Uvećajte profit vaše kompanije uz minimalne troškove: Jedinstveno, personalizovano rešenje konačno je stiglo u Srbiju

by bifadmin

Kompanije u Srbiji, kao i one u regionu, suočavaju se sa sve većim problemom pronalaženja i zadržavanja kvalitetnih i motivisanih zaposlenih, a jedan od glavnih razloga su radni uslovi koji ne pružaju priliku za napredovanje i usavršavanje. Zbog ovoga su poslodavci izloženi velikim gubicima. Prema Forbsu, svaki nemotivisan zaposleni košta kompaniju oko 500 evra godišnje.

Ali, dobra vest je da je u Srbiju najzad stiglo inovativno rešenje za poboljšanje motivacije i zadovoljstva zaposlenih koje ujedno i kompanijama donosi prosperitet i bolju zaradu. Reč je o CompanyAcademy.

Personalizovana online platforma sa preko 400 online i video kurseva za usavršavanje zaposlenih

Ono po čemu se CompanyAcademy (CA) razlikuje je inovativna online platforma sa preko 400 kurseva, koja postaje interna škola na kojoj zaposleni mogu izuzetno lako da se usavršavaju bilo kada i sa bilo kog uređaja uz internet konekciju.

To je zapravo napredna verzija Learning Management Systema, koji je u svetu svoju ekspanziju doživeo još pre nekoliko godina, ali je sada, zahvaljujući CompanyAcademy, konačno zaživeo i kod nas.

Kursevi na CA platformi pokrivaju čak 12 poslovnih oblasti, pa se zaposleni, shodno svojim potrebama i ciljevima, mogu usavršavati u ljudskim resursima, marketingu, dizajnu, prodaji, biznisu, programiranju, jezicima, produkciji, administraciji mreža, informacionoj pismenosti, kao i menadžerskim i mekim veštinama. Dakle, pokriva skoro sve sfere koje su neophodne zaposlenima da napreduju i lično i profesionalno.

Ako želite da vidite kako izgleda ova online platforma, sada imate priliku da je isprobate 14 dana besplatno, da se upoznate sa svim njenim funkcionalnostima i dobijete besplatan kurs veština jasne i uverljive prezentacije.

Sveobuhvatne usluge za kontinuiran rast kompanija

CA je namenjena kompanijama koje žele da kroz razvoj i usavršavanje zaposlenih povećaju svoje kapacitete, osvoje nova tržišta i višestruko uvećaju profit.

Pored jednostavnog online usavršavanja, CompanyAcademy organizuje sve vrste praktičnih obuka za zaposlene i live stream treninge, vodi profesionalni consulting i pruža savremenu produkciju uz korišćenje multifunkcionalnog studija.

Ono za šta su kompanije do sada pokazale najviše interesovanja je definitivno to što i one i njihovi zaposleni na CA mogu da steknu i prestižne domaće i svetske sertifikate.

20 godina iskustva u edukaciji ima osnivač CompanyAcademy

Iza ovog savremenog rešenja, koje je neophodno svakoj kompaniji, stoji internacionalna kompanija LINKgroup, koja je prepoznala potrebu kvalitetnog treninga i usavršavanja zaposlenih. Ona se i sama pridržava svog patenta, pa tako svi zaposleni u LINKgroupu dobijaju profesionalnu edukaciju na svom radnom mestu.

Nakon dve decenije rada u edukaciji koje su iznedrile i prvi sistem za učenje na daljinu na ovim prostorima, LINKgroup je svoje iskustvo usmerio i na kreiranje posebno osmišljene edukacije namenjene isključivo kompanijama i zaposlenima. Pored CompanyAcademy, LINKgroup okuplja 11 edu-ustanova, 2 instituta i čak 30 obrazovnih servisa.

Zašto bi CompanyAcademy trebalo da ima svaka kompanija?

Naime, kompanije koje imaju razvijen sistem obuke sličan onom kakav nudi CA ostvaruju i do 218% veći prihod i za 24% veću profitnu maržu. Zbog toga ne čudi što preko 70% ispitanika planira da u narednom periodu kupi obrazovni sistem sličan CA platformi.

Rezultati istraživanja su nedvosmisleni – preduzeća koja žele da u budućnosti ostanu na vrhu moraće da ulažu u usavršavanje svojih zaposlenih.

Uz CompanyAcademy sada će i kompanije iz Srbije i regiona imati isplativ način da zaposlenima pruže najkvalitetniju personalizovanu obuku, uz minimalna ulaganja i veće prihode, što će im pomoći da budu konkurentne na domaćem, pa čak i svetskom tržištu.

Unapredite i vi svoje poslovanje kroz inovativna poslovna rešenja

Brojne uspešne kompanije i organizacije iz zemlje i regiona već koriste CA edukaciju. Ona vam pomaže da smanjite troškove obuke uz maksimalan učinak, povećate produktivnost zaposlenih, štedite vreme i poboljšate organizaciju, lako i jednostavno transformišete timove i sektore, motivišete zaposlene i pratite njihov napredak kroz izveštaje o uspehu i statistici. Drugim rečima, sa CA dobijate najisplativiji način za jačanje svog biznisa.

Ako želite da i vi među prvima koristite ovaj učinkoviti sistem za usavršavanje i u svojoj kompaniji, pozovite CA eksperte i zajedno osmislite vašu personalizovanu uslugu. Dodatno ćete potpuno besplatno dobiti i korporativni consulting.

Osigurajte kompletnu podršku za rast vaše kompanije.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar