Home Promo Rešenja za bekapovanje i oporavak data-centara kompanije Veritas proglašena „Izborom korisnika“

Rešenja za bekapovanje i oporavak data-centara kompanije Veritas proglašena „Izborom korisnika“

by bifadmin

Veritas Technologies, globalni lider u zaštiti podataka i njihovoj dostupnosti, saopštio je da je dobio priznanje „Izbor korisnika“ u februarskom izdanju Peer Insights istraživanja kompanije Gartner i to u segmentu rešenja za bekapovanje i oporavak data-centara.

Rešenja za izradu rezervnih kopija i spasavanje podataka namenjena centrima podataka Gartner definiše kao rešenja koja obezbeđuju spektar mogućnosti bekapovanja za gornje i srednje tržišne segmente i okruženja velikih poslovnih sistema.

Odluku o proglašenju najboljeg rešenja Gartner donosi na osnovu povratnih informacija i ocena profesionalnih korisnika, koji su već stekli iskustvo u nabavci, implementaciji i/ili korišćenju ispitivanog proizvoda ili usluge.

U osnovi Veritasove platforme za usluge podataka preduzeća (Veritas Enterprise Data Services Platform) nalazi se NetBackup, na tržištu vodeće rešenje za izradu rezervnih kopija i spasavanje podataka preduzeća, optimizovano za multi-cloud i hibridna okruženja. Pomoću jedinstvene zaštite podataka, organizacije mogu efikasnije da pruže zahtevne nivoe usluga dok pri tom ograničavaju troškove i rizik – bilo da se podaci nalaze na uređajima unutar kompanije ili u oblaku.

Trenutna verzija 8.2 softvera NetBackup nudi još brže rezervno kopiranje na oblak s više od 60 konektora za različite tipove oblaka. Rešenje može da arhivira na oblak uz široku podršku za niz vodećih platformi. Integrisani NetBackup Appliance uređaji takođe osiguravaju da su rezervne kopije, skladištenje i deduplikacija jednostavne operacije – dostupne na jednom uređaju.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar