Home Promo EY Srbija predstavila specijalizovanu web stranicu za prevazilaženje posledica COVID-19

EY Srbija predstavila specijalizovanu web stranicu za prevazilaženje posledica COVID-19

by bifadmin

Revizorsko – konsultantska kompanija EY u Srbiji u cilju prevazilaženja izazova koji pred globalnu i lokalnu privredu postavlja pandemija izazvana virusom COVID-19, pokrenula je novu specijalizovanu web stranicu pod nazivom EYC19Response.

Kompanija EY je globalni lider u revizorskim, poreskim, uslugama vezanim za transakcije i savetodavnim uslugama, pa je i tim u Republici Srbiji sa ciljem da pomogne u ublažavanju posledica krize koju izaziva pandemija COVID-19, lansirao novu web stranicu kako bi blagovremeno objavili preporuke i eventualno predviđanja koja bi mogla biti od koristi domaćoj privredi u vreme krize i nakon nje.

„Brza i pravovremena reakcija je osnova borbe protiv Covid19 i njenih posledica kako na zdravstvenom polju tako i na poslovnom planu. Vodeći se tom idejom, naš lokalni tim napravio je web stranicu na kojoj na jednom mestu možete pročitati i preuzeti izveštaje i prezentacije o praktičnim koracima koji privredni subjekti u Srbiji treba da preduzmu u cilju prevazilaženja izazova sa kojima se suočavaju u poslovanju tokom pandemije i ozbiljnih potresa u celokupnom lancu proizvodnje i prometa dobara i usluga. Želimo da podelimo naše znanje i iskustvo, kako bismo pomogli da domaća privreda što lakše odgovori na trenutne poslovne izazove nastale usled neizvesnosti koju COVID-19 sa sobom donosi. S tim u vezi, naši timovi eksperata kontinuirano prate nastale okolnosti i odluke vezane za COVID-19 i nastavljamo da se trudimo da u što većoj meri pomognemo našim klijentima, saradnicima, kolegama, privrednicima – a pre svega lokalnoj privredi.“, istakao je Ivan Rakić, Rukovodeći Partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

EYC19Response stranica podeljena je na nekoliko segmenata u kojima se nalaze ključne vesti i izmene u zakonu u vidu pravnih i poreskih glasnika, globalne studije kompanije EY koje mogu ponuditi rešenja, studije lokalnog tima ove kompanije koje su prilagođene za poslovno okruženje u Srbiji i regionu, kao i ključni kontakti koji stoje na raspolaganju za dodatnu pomoć i savetovanje.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar