Home Promo Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana 2020.

Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana 2020.

by bifadmin

Regionalni B2B projekat ove godine 7. i 8. septembra u Manhajmu. Cilj projekta – da nemačke firme pronađu proizvođače iz traženih privrednih oblasti u Srbiji i zemljama Zapadnog Balkana. Rok za prijavu kompanija je 08. maj 2020. godine.
Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija), predstavništva nemačke privrede u zemljama Zapadnog Balkana (AHK), kao i nemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V), pozivaju kompanije iz Srbije i zemalja Zapadnog Balkana da budu deo regionalnog B2B projekta „Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana“ koji se sprovodi već šestu godinu zaredom.

Cilj projekta je da nemačke firme pronađu proizvođače iz traženih privrednih oblasti u Srbiji i zemljama Zapadnog Balkana. Koncept projekta bazira se na „B2B – matchmaking“ mehanizmu. Oko 50 nemačkih kompanija potvrdilo je svoje učešće u projektu. Zainteresovane nemačke kompanije dolaze pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike. U pojedinačnim slučajevima zastupljene su i druge branše poput građevinske i sektora energetike.

Profili zainteresovanih nemačkih kompanija dostupni su na sajtu AHK Srbije. Formular za prijavu dostupan je takođe na sajtu AHK Srbije. Pozivaju se sve zainteresovane kompanije da uzmu učešće u projektu, u skladu sa zahtevima prijavljenih nemačkih kompanija.

Rok za dostavljanje prijave je 08.maj 2020. godine.

Za sve informacije u vezi sa prijavnim formularom, kao i profilima nemačkih kompanija na osnovu kojih se precizno navodi šta bi sve kompanija/proizvođač iz regiona trebalo da sadrži u svom proizvodnom portfoliju, kako bi ispunila neophodne kvalifikacije za ostvarivanje potencijalne saradnje, molimo zainteresovane da se obrate Nemačko-srpskoj privrednoj komori (AHK Srbiji) na mejlove krstic@ahk.rs i kolarevic@ahk.rs.
Događaj se realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekomoniju i energetiku SR Nemačke u okviru Programa za razvoj stranih tržišta za mala i srednja preduzeća SR Nemačke.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar