Home Promo Novi datum održavanja Balkan Biznis Foruma 2020

Novi datum održavanja Balkan Biznis Foruma 2020

by bifadmin

Shodno preporukama Vlade Republike Srbije i Svetske zdravstvene organizacije, četvrti Balkan Biznis Forum menja termin održavanja i biće održan 15. oktobra 2020. u Kombank Dvorani u Beogradu, umesto ranije planiranog termina u maju ove godine.

Osim datuma održavanja, jesenje izdanje BBForuma 2020 sadržajno i programski se neće menjati. Tema BBForuma 2020 „TRANSFORMACIJA – Putovanje ka postizanju održivog uspeha u kompanijama“ , je značajnija i aktuelnija više nego ikada, sada kada smo svi suočeni sa novim izazovima koje je donela pandemija.

U skladu sa preporučenim sigurnosnim merama zaštite Vlade Republike Srbije i Svetske Zdravstvene Organizacije koje budu važile u trenutku održavanja, BBForum 2020 – prostor će biti dezinfikovan na početku kao i na svakoj pauzu, preporučena distance će se poštovati, maske, rukavice i dezinfekcioni gel za ruke će biti obezbeđeni za sve učesnike BBForuma 2020, a biće sprovedene i druge mere zaštite koje budu važeče u tom trenutku .

Zdravlje naših učesnika, partnera i govornika je naš glavni prioritet i ne želimo ni na koji način da rizikujemo sigurnost i dobrobit bilo koga. Pratimo savete zvaničnika u ovoj izazovnoj situaciji.

Značaj konferencije prepoznale su i partnerski podržale uspešne kompanije i institucije, među kojima se ističu Hemofarm, Nescafe, Mivela, Carlsberg i Ambasada Kraljevine Danske.

Više informacija o BBForumu 2020 potražite na www.bbforum.rs

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar