Home Promo Canon predstavlja novu generaciju inteligentnog softvera za skeniranje Scan2x Online

Canon predstavlja novu generaciju inteligentnog softvera za skeniranje Scan2x Online

by bifadmin

U skladu sa kontinuiranim ciljem osnaživanja modernih kancelarija tehnologijama koje izuzetno mogu da poboljšaju kancelarijski rad, Canon svoj portfolio unapređuje softverom Scan2x Online, cloud verzijom sve-u-jednom inteligentnog rešenja za skeniranje dokumenata, koji je osmišljen da optimizuje i automatizuje proces skeniranja dokumenata u digitalno skladište sa papira ili digitalnih slika. Dizajniran je tako da štedi vreme, poboljšava efikasnost i pojednostavljuje skeniranje.

Scan2x predstavlja rešenje za skeniranje dokumenata koje može da radi samostalno ili u mrežnom okruženju i koje je dovoljno inteligentno da zna šta skenira. Jednostavno, ako se skenira faktura, Scan2x će je proslediti odmah u odeljenje finansija kako bi se zakazalo plaćanje. Scan2x Online prenosi dokazanu tehnologiju u cloud, omogućavajući jednostavnu instalaciju, niske troškove implementacije, ne zahteva skupu infrastrukturu, centralizovanu administraciju i upravljanje korisnicima od strane IT odeljenja klijenta.

Scan2x Online može jednostavno da se integriše sa rešenjima za upravljanje dokumentima kao što je Canon-ov Therefore i podržava vezu putem web usluga sa drugim cloud i klijentovim aplikacijama, FTP-ovima i bazama podataka, dok istovremeno osigurava jednostavno i brzo korisničko iskustvo. Pomoću ovog Canon-ovog rešenja za skeniranje korisnici mogu u potpunosti da se fokusiraju na svoje dnevne obaveze dok se Scan2x Online brine o njihovom kompletnom radu sa dokumentima. Jednostavan i intuitivan web interfejs, kojem može da se pristupi pomoću web pregledača, osigurava savršeno iskustvo na svakom uređaju. Pomoću Follow-me skeniranja, korisnici mogu da skeniraju dokumente na mobilnom uređaju, a zadatak da završe na desktop računaru.

Sašo Bende, poslovni konsultant za rešenja, Canon Adria, kaže: „Tehnologija bi trebalo da pojednostavi vaše poslovne procese. I upravo za to je Scan2x Online namenjen, tako što skeniranje i upravljanje dokumentima optimizuje u jedan proces koji je jednostavan za korišćenje. To jednostavno ne može da bude prostije.“

ŠTA ĆE SCAN2X Online DONETI POSLOVANJU DANAŠNJICE?

Odgovornost. Scan2x Online može da prati tokove dokumenata i on u svakom trenutku tačno zna ko je šta skenirao. To znači da vaši dokumenti mogu da se isprate pravo do osobe koja ih je prva skenirala i za koje oni postaju odgovorni.

Izvanredna jednostavnost. Ova inteligentna tehnologija za skeniranje obavlja svo razmišljanje. Korisnici treba samo da izaberu zadatak koji žele da obave i na snagu stupaju automatska podešavanja, podešavajući ispravne postavke skenera, očitavajući ispravne podatke iz dokumenta i snimajući na jedno ili više odredišta. I to sve automatski.

Prilagođavanje. Šta god da je vaše poslovanje, Scan2x Online može da se podesi tako da je u skladu sa njim. On je skrojen tako da ispunjava složene zahteve multinacionalnih finansijskih institucija, a usklađen je i sa potrebama malog online startapa. Licenciranje po uređaju omogućava implementaciju koja je cenovno efikasna, u skladu sa potrebama vaše organizacije.

Potpuna transparentnost. Postavlja bezbednost, usklađenost i odgovornost na prvo mesto zahvaljujući PIN-ovima za svakog korisnika, opcionim magnetnim karticama ili čitačem otiska prsta za odgovoran i bezbedan papirni trag.

Potpuna usklađenost. Automatizujte procese kako biste osigurali usklađenost sa sve većim brojem propisa, uključujući i cenzuru osetljivih ličnih podataka da bi pomogao sa GDPR zakonodavstvom.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar