Home Promo OTP banka Srbija pokreće novi ciklus Generator konkursa

OTP banka Srbija pokreće novi ciklus Generator konkursa

by bifadmin

Svesna izazova sa kojima smo se svi suočili zbog krize izazvanom virusom COVID-19, OTP banka je pokrenula četvrti Generator konkurs sa ukupnim nagradnim fondom od dva miliona dinara koji ima za cilj da podrži digitalne projekte koji mogu pomoći malim i srednjim preduzećima da njihov biznis preživi u doba krize i nakon nje.

Znajući sa kakvim su se izazovima suočili mali i srednji biznisi u našoj zemlji zbog krize izazvanom virusom COVID-19, OTP banka je pokrenula četvrti Generator konkurs koji ove godine nosi naziv Gamechanger. Ovogodišnji konkurs usmeren je na podršku digitalnim projektima – sajtovima, aplikacijama i drugim digitalnim platformama – koji pomažu i nude nove mogućnosti malim i srednjim preduzećima. Na primer, da bolje predstave svoje usluge i proizvode i dobiju dodatnu vidljivost, ili da obezbede nove kanale prodaje, da ponude prostor gde zadovoljni klijenti mogu da ocene i preporuče njihove proizvode i usluge, razmene iskustava i ideje ili da pak ponude neke druge načine koji će biti od koristi malim i srednjim preduzećima da uspešno prevaziđu posledice krize.

Kroz ovakav vid indirektne podrške banka želi da da doprinese prevazilaženju ekonomskih posledica pandemije i pomogne velikom broju malih i srednjih igrača na tržištu, kroz lansiranje ili unapređenje digitalnih platformi koje im mogu biti ključna pomoć da njihov biznis preživi u doba krize i nakon nje.

Konkurs je otvoren za sve pojedince, neformalne timove, preduzetnike i firme koji imaju novu ideju kojoj je potrebna podrška da zaživi ili već postojeće rešenje koje je potrebno unaprediti, a prijava traje do 01.jula. U obe kategorije – nova ideja i postojeće rešenje – banka će dodeliti po jednu nagradu od milion dinara.

Na osnovu pristiglih prijava, žiri će napraviti uži izbor od 10 polufinalista koji će dobiti video materijal, kao i medijsku i promociju putem kanala banke, kako bi za njihovo rešenje čulo što više ljudi. Zatim će biti izabrano šestoro finalista koji će se boriti za glavnu nagradu. Na prezentacijama, finalisti će predstaviti svoja rešenja, nakon čega će žiri će proglasiti dva dobitnika koji će osvojiti nagradu od milion dinara. Polufinaliste očekuju i specijalne nagrade partnera konkursa – Vojvođanska banka i ICT hub centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija.

Kriterijume Generator Gamechanger konkursa, prijavu i dodatne informacije zainteresovani mogu pronaći na sajtu www.generator.rs

OTP banka zajedno sa partnerima kroz ovaj projekat nastavlja da doprinosi osnaživanju inovacija i domaćeg preduzetništva.

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar