Home Promo Duh leta u novim ukusima

Duh leta u novim ukusima

by bifadmin

Čuveni brend Beefeater lansirao je ovog leta ultimativno letnje osveženje u limenkama – Beefeater London Dry Gin & Tonic i Beefeater Pink Strawberry Gin & Tonic!

Kako je ovo leto drugačije od svih drugih, tako je čuveni brend džina Beefeater ponudio novi ukus leta – napravljen sa najnagrađivanijim džinom na svetu i osvežen tonikom. Beefeater London Dry džin i tonik je sada dostupan i kao koktel u limenci, kao i Beefeater Pink Strawberry džin i tonik kome osvežavajuće prirodne arome jagode daju sofisticiran ukus.

Kako bi ugođaj bio potpun, oba pića se mogu naći u atraktivnim limenkama, u sivoj i roze boji, odmah spremnim za konzumaciju!
Beefeater Gin & Tonic limenke jedinstvene su na našem tržištu i pružaju savršenu fuziju prvoklasnog džina sa poznatim ukusom tonika, kao i zavodljiv ukus džin tonika sa aromom neodoljive jagode! Ovi zavodljivi kokteli nude uživanje za sva čula koje do sada nismo mogli da nađemo u limenkama.

To nam omogućava da u ovom piću uživamo pre izlaska u grad, na terasi ili u bašti sa društvom, u prirodi dok sanjarimo o novim letnjim avanturama ili u zasluženom odmoru nakon poslovnog dana. Svako može pronaći duh leta u Beefeater Gin & Tonic limenkama, a sa njima i novu zabavu i avanturu, kao i razlog zašto treba uživati u svemu što rade! Jer leto je pink! Leto je cool! Leto je baš onakvo kakav mu vi duh date.

Poznati influenseri, Slaven Došlo, Una Krlić i Dunja Jovanić, već su prepoznali draži ovog napitka. Pridružite im se i vi u otkrivanju novog duha leta! I dok se oni pitaju da li je #summerispink ili #summeriscool, Beefeater Gin & Tonic zna pravi #thespiritofsummer i nudi nam ga u dva neodoljiva ukusa.

Džin voli jagode. Džin voli tonik. Volećete ih i vi!
Oba koktela, Beefeater London Dry Gin & Tonic i Beefeater Pink Strawberry Gin & Tonic, mogu se naći u većim Tempo, Idea, Roda, Vero, Metro C&C prodajnim objektima u limenkama od 0,25l. Svaka limenka sadrži 4,9% alkohola i konzumira se rashlađena.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar