Home Promo Finansiranje u vrednosti do 100.000 američkih dolara

Finansiranje u vrednosti do 100.000 američkih dolara

by bifadmin

UNICEF Inovacioni fond poziva startap kompanije da se prijave na konkurs za finansiranja razvijanja softverskih rešenja zasnovanih na blokčejn tehnologiji u iznosu do 100.000 američkih dolara. Deo sredstava moguće je dobiti u kriptovaluti (bitcoin ili ether). UNICEF ova sredstva obezbeđuje bez uzimanja vlasničkog udela u kompanijama, a takođe obezbeđuje i mentorstvo.

Pravo da se prijave imaju startap kompanije koje poseduju funkcionalni blokčejn prototip otvorenog koda, i koje su registrovane u Srbiji i u zemljama u regionu Zapadnog Balkana u kojima se realizuju programi UNICEF-a. Startapi iz Srbije mogu dobiti dodatne informacije na srpskom jeziku, jer je UNICEF u Srbiji obezbedio podršku domaćim kompanijama tokom trajanja konkursa.

Prednost pri izboru imaće startap kompanije koje se bave obradom podataka, finansijskim rešenjima, povezivanjem i osnaživanjem lokalnih zajednica. Finansiranje, međutim, nije ograničeno samo na ove oblasti – u obzir će se uzmati i kompanije koje koriste tehnologiju distribuiranog registra (distributed ledger – DLI) na nove i inovativne načine koji su široko i globalno primenljivi.

Zainteresovane kompanije mogu da se prijave do 27. jula 2020. godine na sajtu UNICEF Inovacionog fonda

Prijavljivanje se sastoji iz nekoliko koraka i moguće je isključivo na engleskom jeziku. Kompletne informacije o procesu i uslovima prijavljivanja mogu se naći na veb sajtu UNICEF-a u Srbiji

Kompanije koje uđu u uži izbor biće kontaktirane sa zahtevom da dostave detaljniju ponudu.

Detaljnije o konkursu govoriće se i na vebinaru koji UNICEF organizuje 9. jula 2020. u 15 časova.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar