Home Promo Novo iskustvo kupovine u hipermarketima

Novo iskustvo kupovine u hipermarketima

by bifadmin

Nova oaza savremene kupovine u hipermarketu, Mega Maxi, otvorio je danas vrata svojim kupcima. Na dobro poznatom mestu, nekadašnjem Tempu Ada, i na dobro poznatoj adresi, Obrenovački put broj 3, potrošače je dočekalo novo iskustvo velike kupovine – inovativan i širok asortiman u potpunosti prilagođen modernom kupcu, Tempo cene i dobro poznata komšijska usluga.

Na više od 4.000 metara kvadratnih, hipermarket nudi sadržaj namenjen svakom članu domaćinstva, a već prvog dana kupce je dočekalo više od 170 dobro poznatih lica koja će biti na usluzi u novom Mega Maksiju.

Sveže kategorije voća, povrća, mesa, ribe, delikatesa i sireva deo su bogate ponude Mega Maksija, a jedinstven koncept zanatske pekare potrošačima nudi pogodnost uživanja u tradicionalnim hlebovima, ručno pravljenim u radnji.

Raženi kalupski hleb sa semenkama i mini vekna sa krompir pastom i semenkama samo su deo ponude hlebova izražajnog ukusa i dugotrajne svežine. Pored toga, seljački beli hleb – ručno rađen domaći beli hleb sa dodatkom prirodnog kiselog testa, i heljdin hleb sa orasima nezaobilazni su za sve potrošače koji žele da osete ukus tradicije i peciva kakva su pravile naše bake.

Taster za pomoć pri obavljanju kupovine

Dodatne destinacije za kupovinu u Mega Maksiju su i sezonski proizvodi, bebi proizvodi, lična higijena, zdravija hrana i odlična selekcija alkoholnih i bezalkoholnih pića, Juice bar. Na istoj lokaciji, pored hipermarketa, na raspolaganju su i prodavnica za tehniku „Tehnomanija“, apoteka „Ivančić i sin“ i prodavnica za kućne ljubimce „Pet spot“.

Ova radnja će dodatno biti prilagođena osobama sa invaliditetom. Svakog dana od 14 do 15 časova Mega Maxi uvodi mirne sate sa smanjenim osvetljenjem, bez razglasa, uz tihu muziku, prilagođene posetiocima osetljivim na nagle senzorne promene.

Dodatna pogodnost su i taster za pomoć pri obavljanju kupovine, kao i priotitetna kasa za osobe sa invaliditetom. Poštovanju različitosti i inkluzije kompanija je strateški usmerena, a novine uvedene u Mega Maxi radnji samo su prve u nizu aktivnosti ka stvaranju još boljeg mesta za kupovinu svim kupcima.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar